Haberler

Hollanda Krizine Ünlüler Sosyal Medyadan Tepki Verdi

Güncelleme:

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın Hollanda'da sınır dışı edilmesi sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Ünlü isimler, tepkilerini çok sert bir dille ifade etti.

ŞAHAN GÖKBAKAR: "ÇOK SİNİRLİYİM, UTANMALISIN!"

Tepki verenlerin başında Recep İvedik 5 filmiyle gündemde olan Şahan Gökbakar vardı. Yurt dışında da filmleri ilgi gören Gökbakar, sözlerini sakınmadan sarf etti. "Avrupa ve onun lalesi" ifadeleriyle söze başlayan Gökbakar, "Bakan ve diplomatlarımıza yapılan tutuklama, sınırdışı etme ve saçma muamele kabul edilemez. Miting yaptırırsın yaptırmazsın, onu tartışmam ama ülkeye almamak, sınırdışı etmek, ucağını indirmemek falan bunlar kabul edilemez... Çok sinirliyim. Utanmalısın " ifadelerini kullandı.


ESRA EROL: "YORUMLAYAMIYORUM"

Esra Erol, bir Türk gencinin Hollanda polisi tarafından köpekli saldırıya maruz kaldığı görüntüleri paylaşarak, "Bu fotoğrafı yorumlayamıyorum" dedi ve 'Hollanda' etiketini kullandı.


ALİ ÖZBİR: "PORTAKALI SOYDURMA DİYORUM"

Esra Erol'un eşi, 'Kürt İdris'in oğlu' lakabıyla bilinen Ali Özbir, Hollanda'ya çok sert çıktı. Özbir, "TÜRKİYE diyorum...akıllı olun diyorum...PORTAKALI soydurma diyorum...anladınız siz onu mevzu bahis vatan ise gerisi tefferuattır. Her olaya tepki koyan sosyal medya neredesin!!!!!!" ifadelerine yer verdi.

ERHAN ÇELİK: "ÇOK AĞLADI, ACISINI AĞZINA TEPTİLER"

TRT Ana Haber sunucusu Erhan Çelik, Türklerin Hollanda Rotterdam'da konsolosluk önünde toplandığı sıralarda orada bulunuyordu. Köpekle saldırıya uğrayan gence tanık olan Erhan Çelik, Hollanda polisi tarafından saldırıya uğradı. Çelik, bu görüntüleri sosyal medya hesabında paylaşarak, "O çocuğu bize vermediler... Köpeğin ısırığıyla alıp, polis karakoluna götürdüler... Çok ağladı, acısını ağzına teptiler." yorumunu yaptı.

"BU BAKIŞLARI ASLA UNUTMAYACAĞIM"

Ardından Türk bayrağı tutan bir kadının fotoğrafını paylaşarak, "Hollanda polisinin bu yiğit Türk kadınına şaşkın bakışlarını asla unutmayacağım!" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Fatma Betül Sayan Kaya Şahan Gökbakar Esra Erol Hollanda Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title