Haberler

Hollanda Heyeti Büyükşehir'de

Güncelleme:

Hollanda Sosyalist Parti Genel Sekreteri Hans Van Heijningen ile milletvekili Saadet Karabulut, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

Hollanda Sosyalist Parti Genel Sekreteri Hans Van Heijningen ile milletvekili Saadet Karabulut, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret ederek savaş dolayısıyla yaşanan göç halkında bilgi aldı.


Konukları Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri Cihan Aydın, Erkan Erenci ve Genel Sekreter Fethi Süvari karşıladı. Meclis Üyesi Cihan Aydın, Eşbaşkan Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın acil başka toplantıya katıldıklarını belirterek konuklara selamlarını iletti. Hollanda Sosyalist Partisi Genel Sekreteri Hans Van Heijningen, Avrupa'da Kürtlerle ve ileri Türk kesimleri ile ilişkileri bulunduğunu belirterek, bu ilişkinin sürdürülmesinin önemine dikkat çekti. Son gelişmeler dışında da buraya dönük ilgileri bulunduğunu anlatan Heijningen, gelen mülteciler konusunda nasıl destek olabileceklerini sordu. Yaptıkları ziyaretin aslında bir dostlar arasındaki görüşme ve ziyaret olduğunu ifade eden Heijningen, ilk defa Diyarbakır'da olmanın heyecanını yaşadığını söyledi.

Meclis Üyesi Cihan Aydın da yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, kurumlar arası, belediyeler arası ve üst çatı olarak siyasi ilişkilerin önemli olduğunu söyledi.

Hollanda Sosyalist Partisi Milletvekili Saadet Karabulut da bölgedeki durumu gözlemlemeye geldiklerini ifade ederek "Belediye olarak çadır kurdunuz ve gerçekten mükemmel bir çalışma gösteriyorsunuz" dedi. İnsani yardım konusunda ve göçün şehri nasıl etkilediği konusunu merak ettiklerini ifade etti.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Hollanda Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title