Haberler

Hollanda'da Bir Devir Sona Eriyor

Güncelleme:

Sahasında İzlanda'ya 1-0 yenilen Hollanda'da ülke basını, Danny Blind'in kadroda revizyona gideceğini ve van Persie, Sneijder gibi yıldızlara milli formayı bir daha vermeyeceğini yazdı.

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde perşembe akşamı alınan 1-0'lık İzlanda mağlubiyeti Hollanda'da tam bir infial yarattı. Hollanda basını, teknik direktör Danny Blind'in kadroda büyük bir revizyona gideceğini yazdı.

BÜYÜK REVİZYON KAPIDA

Ülkenin en büyük gazetelerinden De Telegraaf, Euro 2016'ya katılsalar da, katılmasalar da milli takımda büyük değişikliklerin olacağını yazdı.

BİR DEVİR SONA ERECEK

Gazete, Euro 2016'ya gidilememesi durumunda grup maçları sona erer ermez devrimin olacağını, gidilmesi durumunda ise devrimin turnuva sonrasına kalacağını iddia etti.

TANIDIK İSİMLER ÇİZİK YEDİ

Gazete ilk etapta; Sneijder, Robben, van Persie ve Huntelaar'ın milli takımla ilişkilerinin kesileceğini Afellay, Lens, De Jong gibi isimlere de kapıların kapanacağını okurlarına duyurdu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Wesley Sneijder Hollanda İzlanda Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

FATİH .A:

cenk tosunu alın kardeşim adam tam bir golcüüü

6
4
yanıtYanıtla
Asil Türk:

Burak o gün gününde değildi. çok pozisyon kaçırdı 2. yarı Burak çıkıp Batuhan alınmalıydı. Umut bulutun ne işi var milli takımda??

7
0
yanıtYanıtla
yunus:

adam haklı persi 32 yaşında, sneijder 32, huntelaar 33, kuyt 35, robben 32 yaşında ve çok yaşlı kadrosu. Biz ise hala sabri 32, hamit 33, volkan demirel 34, bilal kısa 33, emre belözoğlu 35, hakan balta 33 ve umut bulut 33 gibi oyuncuları oynatıyoruz milli takımda. Burak ve selçuk gibi 30 yaşın üstündekileri saymadım bile.

6
1
yanıtYanıtla
memo:

sen dunya kapisini kazanan almanya futbolculariyla bizi. futbolcularimi kiyasliyosun ? Adamlarin 40 yasindaki adami bile bizim tr deki butun futbolculardan iyi oynuyor yas farki deyil bu kalite farki kumas farki bizimkiler onlara nazaran 30 kumas eski bizimkilerin onlar gibi olmasi icin 40 firin ekmek yemesi lazim kav senedir yurt disina kac futbolcu yolladik ? ardadan baska kim gidebildi ?? gidenlerde barinamadi geri geldi emre gibi topal gibi vs vs.

yanıt0
yanıt0
xyz:

Bu haber üzerine yarın akşam 3-0 yapsınlarda kim bitmiş kim bitmemiş görün. . Daha Letonya yı yenemeden Hollandayı yenecekmişler. . .

4
2
yanıtYanıtla
HACI:

TERIM BIRAZ SEVINISIN KENDINE PAY CIKARSIN BIR IKI GÜN MORAL OLUR, SONRA GENE ESKI TAS ESKI HAMAM.

6
0
yanıtYanıtla
amed21:

hollandaya başarılar

1
5
yanıtYanıtla
Mersinli:

Özel Harekat Polislerine başarılar. Sıktığın her bir mermi bir hewali parçalasın inşallah. Yani bu hayvanların anladığı dilde Biji Özel Harekat biji Bordo bereli. Soğuk bici bici buz gibi :)))

yanıt5
yanıt1
abizer:

ozamanda yaragi yersin turkiyeden kotu olursun kendi oglunu oynatmaya devam et

2
3
yanıtYanıtla
hhh:

bizde ise yıllardır şabanı oynattılar. şimdi onun benzeri burak 80 milyonluk ülkede futbolcumu bulamıyorsunuz

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title