Haberler

Hollanda Basını: Kuyt, Feyenoord'un Teklifini Kabul Etti

Güncelleme:

F.Bahçe bir yandan Bruno Alves krizi ile uğraşırken Hollanda'dan gelen sürpriz iki iddia ortalığı karıştırdı. Hollanda'nın NOS radyosu F.Bahçe ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Dirk Kuyt'ın eşi Gertrude'un çocuklarının eğitimi için ülkesine dönme baskısına dayanamadığını ve Feyenoord'un teklifine evet dediğini iddia etti. Kuyt'ın Ocak ayında Feyenoord ile sözleşme imzalayacağını gelecek sezondan itibaren de 2 sezon için Hollanda ekibinin formasını giyeceğini belirtti.

FRANSIZLARDAN MARIANO İDDİASI

Fotospor'un haberine göre; bunun dışında Fransa'nın Le Figaro gazetesi ile İspanyol Fichajes sanki bu haberi doğrularcasına iki farklı iddia ortaya attı. Le Figaro, F.Bahçe'nin Bordeuax ile sözleşmesi 2016 sezonu sonunda bitecek olan Mariano Ferreira Filho'ya teklif yaptığını yazdı. Gazete, Bordeaux'nun 28 yaşındaki oyuncu için 4.6 milyon euro bonservis bedeli belirlediğini iddia etti.

İSPANYOLLAR "PEREIRA" DEDİ

İspanyol Fichajes ise daha önce Beşiktaş'la adı anılan Portekizli Joao Pereira'nın F.Bahçe'nin gündeminde olduğunu yazdı. Sitenin iddiasına göre sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 30 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için F.Bahçe, menajerler aracılığıyla görüşmelere başladı.

F.Bahçe'nin Pereira ile anlaşması durumunda Valencia'nın, Portekizli oyuncunun devre arasında F.Bahçe'e gitmesine izin verebileceğini iddia etti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fenerbahçe Feyenoord Dirk Kuyt Hollanda Spor Haberler

Bakmadan Geçme

IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title