Haberler

Holiganlar Mülteci Kampını Bastı

Güncelleme:

Macaristan ile Romanya arasında dün oynanan karşılaşmanın öncesinde Macar holiganlar, mülteci kampına saldırdılar.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri F Grubu'nda Macaristan ile Romanya arasında dün oynanan maç öncesi hiç beklenmedik bir olay yaşandı. Son günlerde yaşanan ölümlerin ardından sık sık tartışılan mülteci sorunu, bu kez Macar fanatiklerin saldırısı ile gündeme geldi.

HOLİGANLAR MÜLTECİ KAMPINI BASTI

Romanya maçı öncesi Budapeşte'de bulunan mülteci kampını basan holiganlar, aralarında polislerin de olduğu 30 kişiyi yaraladı. Yaralılardan ikisinin durumunun ağır olduğu ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

42 HOLİGAN GÖZALTINDA

Yaşanan olayın ardında güvenlik önlemlerini arttıran Macar polisi, saldırıyı önlerken, 42 Macar holiganı gözaltına aldı. (Kaynak: Sözcü)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Macaristan Romanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

YilmazMobil-IOS:

Medeniyet medeniyet diyen Avrupa herkeze donuz mualemesi yapar yasayan iyi bilir o donuzlari

27
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

TURKIYENIN KIYMETINI BILMEYENLERE KAPAK OLSUN

25
1
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

BİZE GELENLERİN YARISI ORAYA GİTSE KİM BİLİR NELER OLURDU

19
3
yanıtYanıtla
Ben Ce:

osmanlinin cöküsünün bedelini hala ödüyorsunuz, suriye.

14
1
yanıtYanıtla
SIZ NE KADAR TANIRSINIZ:

ben hic acimiyorum topragini savunmadan kactiniz beter olun sereflice ölseydinizya veya katil isidden birini öldürseydin ya de gidin isinize siz osmanliyida arkadan vuranlarsiniz

3
4
yanıtYanıtla
fthMobil-ANDROID:

kimse ensaar olmayi beceremiyo

6
1
yanıtYanıtla
aaa:

çok sevinmişler geldiklerine. . . bir kaç milyon gitse ne yaparlardı acaba.

6
0
yanıtYanıtla
ahmet:

ee biz böyle yapaydık en azından huzursuzluk çıkarmazlardı akıllı olun manasında bir cevap olurdu en azından biz insanlığımızı gösterdikte ne oldu camilerde kücük kızlara tacizden tut yolun ortasında magandalık yapmaktan her türlü pisliği yaptılar . iyice şımardılar biz insanlık görevimizi yaptık ama onlar huzursuzluk vermeyecek kadar insan olamadılar o yüzden böyle nankör yüzsüzlere hakkım helal olmasın

4
1
yanıtYanıtla
adfreetyuhgvb:

uln ulkelerini birakip irkci avrupaya gidiyolar avrupada fazla demokrsi yok.

3
0
yanıtYanıtla
viyana gurbetMobil-ANDROID:

bu mülteciler cok nankör türkiye bunlara sahip cikti ama bunlar avrupaya gelince hemen türkiyeyi kötülüyorlar biliyorlarki türkiyeyi kötülemek onlara daha fazla ilgi gösterilmesini saglayacak avrupada

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title