Haberler

Holdinglerin Ceo'ları 2015 Hedeflerini Ceo Club'da Açıkladı

Güncelleme:

Capital ve Ekonomist dergileri öncülüğünde, CEO Club toplantıları kapsamında, Türkiye'nin lider holdinglerinin CEO'ları bir araya geldi.

Samsung'un etkinlik sponsorluğundaki ve Doğa Koleji'nin co-sponsorluğundaki "CEO Ajanda 2015" başlıklı etkinlik, 7 Kasım tarihinde Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşti.

"CEO Ajanda 2015"te, Türkiye'nin en büyük holdinglerine yön veren CEO'lar, 2015 ajandalarını, ekonominin önümüzdeki yıldaki potansiyelini ve atılacak adımları masaya yatırdı. Zirve, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü M. Rauf Ateş ve Samsung Kurumsal Çözümler Direktörü Tansu Yeğen'in açılış konuşmalarıyla başladı. Zirvede Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker, Alarko Holding CEO'su Ayhan Yavrucu, Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak, Koç Holding CEO'su Turgay Durak ve Sabancı Holding CEO'su Zafer Kurtul konuşmacı olarak yer aldı.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yarımcısı Engin Aksoy, konuşmasında şunları söyledi:

"Tüm dünyada büyük işletmelerin bulut bilişim, sosyal medya, mobilite, büyük veri ve iş zekası ile dijitalleşmeyi şirket karakteri haline getirdiği bir dönemi yaşıyoruz. Bu trendleri yakından takip edip etkili uygulayan şirketler sektörlerinin üzerinde büyüyebiliyor. Büyük işletmeler teknolojiyi mevcut işlerinin devamından ziyade yeni ürünler, yeni pazarlar, yeni büyüme ve gelir alanları yaratmak için önceliklendiriyor. Dijital bağlantılı iş dünyasının global olarak 2020'de 90 trilyon dolarlık bir ekonomiye can vereceği hesaplanıyor. Bu gelecekte, bağlantı ekonomisinin yarattığı yeni spektrumda yerimizi almak, ancak inovasyona ve teknolojiye yatırımla mümkün. Vodafone Türkiye olarak, 2015 ve sonrası için en önemli stratejilerimizden biri, mobil iletişimle, bulut bilişimle, makineler arası iletişimle ve fiber internetle dijital dönüşümünü tamamlamış iş dünyasına öncülük etmek. Vodafone olarak biz, işletmelerin dijitalleşmeyle kazanacakları verimliliği Yarına Hazırım Platformu'yla hesaplayarak, ihtiyaçlarına uygun çözümler sunuyoruz. Dijital dönüşüm programı, şirketler için büyüme, artan kârlılık ve artan pazar değeri getiriyor. Yarına Hazırım Platformuyla Türkiye'de ilk olan birçok çözümle Vodafone iş ortaklarının verimliliklerini %17-20 arasında artırdık. Dünya ekonomisinin dönüşümünde, Türkiye'nin bölgesel lider olma hedefleri için dijitalleşme yolunda adımlarını sıklaştırması gerekiyor. Ülkemizi global rekabette bir adım öteye taşıyacak dijitalleşmenin, her ölçekten kurum için 2015 ajandasında öncelikli gündem maddesi olması gerektiğine inanıyoruz."

Samsung olarak, teknolojideki hızlı değişime uyum sağlayabilmeleri için kurumların vazgeçilmez iş ortağı olmayı hedeflediklerini söyleyen Samsung Electronics Türkiye Kurumsal Çözümler Direktörü Tansu Yeğen, açılış konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Samsung, hem telekomünikasyon hem de bilişim ürünleriyle alanında dünyanın en büyük şirketlerinden biri. Samsung'un teknolojideki yenilikçi yaklaşımı, kurumlara fayda sağlayan yepyeni ürün ve hizmetler olarak geri dönüyor. Samsung, özellikle Ar-Ge alanında çok önemli yatırımlar yapan bir şirket. Çözüm ve entegrasyon özelindeki güçlü iş ortakları ekosistemi ile birlikte, kurumsal müşterilerden de büyük ilgi ve kabul görüyor. Yenilikçi ve yüksek kaliteli ürünlerin kurumsal gereklilikler özelinde yarattığı memnuniyet de marka imajımızın hızla yükselmesini sağlıyor. Yeni nesil geniş format ekran çözümleri, iş dünyasına yönelik tabletler, yazıcı grubu çözümleri ve mobil kurumsal yaşama değer katan farklı ürünlerimizle, hem dünyada hem de Türkiye'de yatırımlarımızı büyütüyoruz. Önümüzdeki yıl, toplam ciromuzun önemli bir kısmının kurumsal iş çözümlerinden geleceğini öngörüyoruz. Eğitim, otel yönetimi, sağlık, telekomünikasyon altyapıları ve mağaza sistemleri gibi alanlarda, Samsung'un uçtan uca çözümleri farklılık yaratmaya devam edecek".

Kaynak: Bültenler / Güncel

Doğa Koleji İstanbul Samsung Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title