Haberler

Hobi Bahçeleri Sahiplerini Buldu

Tekirdağ’da bahçesi olmayan ve tarımla uğraşmak isteyen vatandaşlar için Süleymanpaşa Belediyesi’nin gerçekleştirdiği hobi bahçesi projesinin kura çekimi Gençlik Merkezi binasında gerçekleştirildi.

Tekirdağ'da bahçesi olmayan ve tarımla uğraşmak isteyen vatandaşlar için Süleymanpaşa Belediyesi'nin gerçekleştirdiği hobi bahçesi projesinin kura çekimi Gençlik Merkezi binasında gerçekleştirildi.

Süleymanpaşa Belediyesi, kalabalık şehir yaşamı sürecinin artması ile birlikte giderek topraktan ve doğadan uzak kalan günümüz insanının en büyük hayallerinden birini gerçekleştirmek ve vatandaşların toprakla uğraşarak kendi ektiği ürünü yetiştirip tüketmek isteğinden yola çıkarak gerçekleştirdiği Süleymanpaşa Belediyesi hobi bahçeleri sahiplerini buldu.

Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik Merkezi binasında gerçekleşen kura çekimine Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili Mustafa Özdemir, encümen üyeleri ve hobi bahçesi sahibi olmak isteyen vatandaşlar katıldı.

Yapılan başvuru ve değerlendirme sonucunda hobi bahçesi sahibi olmaya hak kazanan vatandaşlar arasında kura çekimi gerçekleştirildi. Kura çekimini vatandaşlar kendileri yaparken, Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili Mustafa Özdemir, kura ile hobi bahçesi sahibi olan vatandaşlara hayırlı olsun dileklerini iletti.

Hobi bahçesi projesi, vatandaşlar tarafından ilgi ile karşılanırken, 42 adet hobi bahçesi için 72 kişi başvurdu. Çekilen kura sonucunda 42 kişi asil 5 kişi yedek olarak belirlendi. Kura sonucunda hobi bahçesi sahibi olan vatandaşların isimleri şöyle:

"Zekeriya Avar, Ersen Okur, Gülay Albayrak Kaleş, Oktay Gelir, Kıvılcım Ozan Gürbüz, Hasan Murat Velioğlu, Salim Çetin, Sercan Özmen, Filiz Orhan, Aylin Ağma Okur, Duğan Akkaya, Sabri Özçoban, Sercan Çimen, Oral Güven, Cihangir Sağlam, Mehmet Zeki Turan, Ayşe Yüksel, Feray Cengiz, Adem Hiçyılmaz, Mümine Bayraktar, Zeynep Karacı, Selda Sevim Altınel, Hatice Tohumcu, İlker Özden, Caner Karayer, Çiçek Karbuz, Ahmet Ünal, Mehmet Kahraman, Nejla Bal, Canan Armağan, Çetin Kılıçer, İsmail Gül, Feridun Özen, Ayşegül Adalı, Nesrin Küçükoğlu, Hasan Sancar, Ahmet Koru, Oya Kılıç, Önder Çakal, Hasan Pınar, Mesut Mutlu, Murteza Arslan." - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Özdemir Süleymanpaşa Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title