Haberler

    Hızlı ve Öfkeli 8, 9, 10 ve Dahası Geliyor!

    7. film daha çıkmadı, ama şimdiden diğer devam filmleri için çalışmalar başladı.

    Mahmut Saral - -

    Hızlı ve Öfkeli (Fast & Furious) serisinin bitmeye niyeti yok. Serinin 7. filminin çekimleri esnasında hayatını kaybeden Paul Walker, sevenlerini yasa boğmuştu. Bu kayıp sebebiyle Furious 7'nin kalan çekimleri ertelenmiş ve kaderi merak konusu olmuştu. Sonuç olarak Furious 7'nin çekimleri tamamlandı ve 3 Nisan 2015'te vizyonda olması bekleniyor. Paul Walker'ı izleyeceğimiz son Hızlı ve Öfkeli filmi olacak olan bu yapım, bu sebeple de ayrı bir öneme sahip.


    "Peki 7. filmin ardından neler olacak?" diye merak edenlerimiz vardı, ki başka bir filmin daha hazırlanabilme ihtimali doğmuştu. Daha önce seride birçok filmi yöneten Justin Lin'in tekrar geri dönebileceği ve 8. filmi çekebileceği konuşuluyor, ama durun! Bu haber de eskidi diyebiliriz...


    Universal Stüdyoları Başkanı Donna Langley, 7. filmin ardından en az 3 Hızlı ve Öfkeli filminin daha yapılmasını düşündüklerini ve bunların ardından da seriyi bitirmeyi düşünmediklerini, çünkü seriye her geçen gün gösterilen ilginin biraz daha arttığını, dolayısıyla maddi getirisinin çok yüksek olduğunubelirtti.


    Baktığımızda, seride Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Vin Diesel, Kurt Russell, Jordana Brewster ve Lucas Black gibi isimler var. Paul Walker'ın yokluğunda nasıl filmler çekilir bilinmez, ama bu kadar oyuncu, aksiyon ve bu kadar ilgi varken Universal'in seriyi devam ettirmek istemesi normal karşılanabilir.


    Siz ne dersiniz?


    Hızlı ve Öfkeli 7'den yeni fragman



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Paul Walker Universal Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title