Haberler

Hızırbeyspor Trabzon'da Bir İlke İmza Attı

Trabzon spor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in mahallesinin takımı olan Hızırbey spor, Trabzon'da bir ilke imza atarak kaleci okulu açtı. Hızırbey spor Basın Sözcüsü Hamit Uzun, amaçlarının Şenol Güneş'in, Alper Boğuşlu'nun, Tolga Zengin'in ve Onur'un çıktığı topraklarda geleceğin kalecilerini yetiştirmek olduğunu söyledi.

1992 yılında Kurulan Hızırbey spor, uyguladığı yeni projelerle Trabzon futboluna yön vermeyi sürdürüyor. Futbolun en önemli oyuncularından biri olan kaleciler için ayrı bir futbol okulu açan kulüp, geçmişten aldığı güçle birlikte Trabzon'da bir ilke imza attı.

Hızırbey spor Basın Sözcüsü Hamit Uzun, kaleci okulu açmayı planlarken geçmişten güç aldıklarını belirterek, "Şenol Güneş'in, Alper Boğuşlu'nun, Tolga Zengin'in ve Onur'un yetiştiği bu topraklarda geleceğin kalecilerini yetiştirmek amacıyla kaleci okulu adı altında yeni bir proje başlattık. Kaleci antrenörümüz İlkay Yazıcı'nın çalışmalarıyla Trabzon'da spor kamuoyuna ayrı bir atmosfer getireceğimize inanıyoruz. Şu ana kadar kaleci okulu adı altında ciddi bir çalışma yapılmamıştır. Bu anlamda projeye çok önem veriyoruz ve sahipleniyoruz. Trabzon Amatör Küme takımlarındaki kaleciler de okulumuzdan yararlanabilecektir. Geleceğin kalecilerini bulup Trabzon ve Türk futbolunu güven altına alma amacındayız" dedi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Alper Boğuşlu Trabzonspor Şenol Güneş Hamit Uzun Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title