Haberler

Hizbullah: Ne Oldu da Araplar Bu Kadar Gözü Pek Oldu

Güncelleme:

Hizbullah Genel Sekreteri Nasrallah, Suudi Arabistan öncülüğünde Yemen'de başlatılan hava saldırılarına ilişkin, "Ne oldu da Araplar bu kadar gözü pek oldular" dedi.

Yemen'e hava saldırısı düzenleyen Suudi Arabistan'ı Irak'taki intihar saldırılarılarından ve Suriye'de siyasi çözüme engel olmaktan sorumlu tutan Hizbullah Genel Sekreteri Nasrallah, "Ne oldu da Araplar bu kadar gözü pek oldular." dedi. Nasrallah, Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyonun düzenlediği saldırının gerçek sebebinin, "Suud ailesinin Yemen'deki nüfuzunu kaybetmesi" olduğunu öne sürdü.

Hasan Nasrallah, yaptığı televizyon konuşmasında, Suudi Arabistan öncülüğünde Yemen'de Husi Ensarullah hareketine yönelik başlatılan hava saldırılarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

"NE OLDU DA ARAPLAR BU KADAR GÖZÜ PEK OLDULAR"

Yemen'e hava saldırısı düzenleyen Suudi Arabistan'ı, Irak'taki intihar saldırılarılarından ve Suriye'de siyasi çözüme engel olmaktan sorumlu tutan Nasrallah, "Ne oldu da Araplar bu kadar gözü pek oldular. Cumhurbaşkanlığının Hadi'ye iade edilmesi bahanesi, Yemen'e savaş açmak için yeterli bir sebep mi? İsrail hiçbir zaman Suudi Arabistanlı yöneticilerin ve onların yandaşlarının gözünde böyle bir operasyonu gerektirecek tehdidi oluşturmadı." dedi.

"SALDIRIYI KABUL EDENLER KIYAMET GÜNÜ HESAP VERECEK"

Yemen'e saldırıyı kabul eden Müslümanların günahkar olduğunu ve kıyamet günü hesaba çekileceklerini söyleyen Nasralllah, "Saldırının en bariz bahanesi, 'İran'ın Yemen'de nüfuzunu artırdığı' iddiasıdır ki bu yalanların en büyüğüdür. Bölgenin kapılarını İran'a açan Suudi Arabistan'daki yönetici akıldır." ifadesini kullandı.

"SUUD'UN ELİNDE HALA BİR ŞANS VAR"

Saldırının gerçek sebebinin, "Suud ailesinin Yemen'deki nüfuzunu kaybetmesi" olduğunu savunan Nasrallah, saldırıların durdurulması için Suud'un elinde "hala bir şans" bulunduğunu söyledi.


Kaynak: AA / Güncel

Suudi Arabistan Yemen Irak Sıkıcı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (134)

ankaragücüMobil-ANDROID:

allaha tanri diyen mhpliler islamcilik ayagini birakin

15
112
yanıtYanıtla
batmanlı:

ülkücüden dindar olmaz hepsi küçükken yaşadıkları tacizlerden dolayı güçlü görünme peşinde.

4
95
yanıtYanıtla
alperen:

çakal senin kime çalıştığın belli konuşma şia pisliği

49
38
yanıtYanıtla
metemobilWeb@haberler.com:

Araplara ölüüüüüm ooooooh rahatlıyorum içimin yağları eriyorr mmmm oh...n

71
15
yanıtYanıtla
misafir:

suudiler gercektende lanetli

46
5
yanıtYanıtla
cem tuna:

Hamas, Hizbullah, El Kaide, Boko Haram, IŞID, PKK, ve benzeri Dinci olsun, Sol olsun. . İdeolojisi ne olursa olsun bu gibi örgütler DÜnya üzerinden temizlenmediği sürece. . . Her Yerde Terörde olur, Savaşta olur, İç Savaşta olur. .

26
16
yanıtYanıtla
ÜLKÜ OCAKLARINI KAPATMAYA DEVLETİN GÜCÜ YETMEZmobilWeb@haberler.com:

Iranli aleviler boyle giderse bizden yardim isteyecekler. Ama alevilere ulku ocaklarinda bir damla su bile yoktur. Huseyin gibi susuzluktan oleceksiniz.

25
14
yanıtYanıtla
KRAL 21:

DÜNYANIN HER YERİNDE MÜSLÜMANLAR BİRBİRLERİNİ KATLEDİYORLAR TÜFİİİİİİ SİZE

36
1
yanıtYanıtla
mobilWeb@haberler.com:

Çünkü suudiler Allahın lanetlenmis kullarıdır

26
5
yanıtYanıtla
FiratMobil-IOS:

Gercek su ki, bu arap ulkesi, siyonist yahudi israilden tamamiyla farksizdir. Dinleri sozde islamdir ama itikatlari siyonizmdir

28
2
yanıtYanıtla
Tüm 134 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title