Haberler

Hizan Kaymakamı Hamitoğlu'nun, Kurban Bayramı Mesajı

Hizan Kaymakamı Bülent Hamitoğlu Kurban Bayramı mesajı yayımladı.

Hizan Kaymakamı Bülent Hamitoğlu Kurban Bayramı mesajı yayımladı.

Kaymakam Hamitoğlu mesajında, Bayramlar, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, sıkıntı ve kaygılardan uzaklaşarak, dostluğun, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin yoğun olarak yaşandığı özel günler olduğunu söyledi.

Hamitoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bayramların, güzel ahlakı, insanlara iyi davranmayı, küçüklerimizi sevindirmeyi, büyüklerimize saygıyı ve onları ihmal etmemeyi hatırlatan yönünü unutmamalıyız. Bununla birlikte bayramlar, birlik olma ve bir arada yaşama şuuru ile insan ilişkilerinin güçlendiği özel günlerdir. Milletimizin farklılıklarını zenginlik olarak görmesi ve sarsılmaz bağlarla birbirine bağlı olması, ülkemizin en önemli gücünü oluşturmaktadır. Gücümüzün temeli ise birlik ve beraberliğimiz, yüzyıllar boyunca büyük bir itinayla yaşattığımız kardeşlik ruhudur. Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip olan, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihin engin derinliklerinden gelen sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı günler bayram günleridir.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün Hizanlı hemşerilerimizin Kurban Bayramlarını en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni ederim."

Kaynak: AA / Güncel

Bülent Hamitoğlu Kurban Bayramı Hizan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title