Haberler

Hizan Devlet Hastanesi, 2014 Yılını Değerlendirdi

Hizan Devlet Hastanesi Başhekimi Muhammet Fatih Hant, 2014 yılında yaptıkları çalışmaları paylaştı.

Hizan Devlet Hastanesi Başhekimi Muhammet Fatih Hant, 2014 yılında yaptıkları çalışmaları paylaştı.

Başhekim Hant, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanlığı'nın hizmet kalite standartları gereğince dokümantasyon, düzenleme ve eğitim çalışmalarının yapıldığını söyledi.

Geçen yıl yaklaşık 90 bin hastaya baktıklarını ifade eden Hant, şöyle konuştu:

"2014 yılı içerisinde hastanemizde diş polikliniğinde kanal tedavisi yapılmaya başlandı. Acil servisteki yatakların hepsini yeniledik. Hastanenin genel bakım, onarım çalışmaları ve çevre düzenlemesini yaptık. Laboratuvardaki bütün cihazlarımızı yeniledik. Yataklı servislerde her odaya, refakat koltuğu, telefon, tv, uydu, mini buzdolabı alınması, tüm odaların 2 yataklı hale getirilmesi ile odaların özel oda standardına ulaştı. Bu yataklar, kumandalı tasarımlarıyla hastaya acil müdahale durumunda rahatlık ve konfor sunuyor. Hastalarımızın daha rahat etmesi için elimizden geldiği kadar çalışmaya devam edeceğiz. Hastalarımıza bundan sonra daha iyi bir hizmet sunacağımıza inanıyoruz. Hasta memnuniyetini ve hizmet kalitesini artırmaya devam edeceğiz." - Bitlis

Kaynak: AA / Yerel

Sağlık Bakanlığı Hizan Yerel Haberler

500

Yorumlar (3)

garip misafirmobilWeb@haberler.com:

Neden yapılan yorumlar siliniyor Bırakın halk bunların iki yüzlülüğün görsün. Sağlık bakanlığı hizan devlet hastanesine acil olarak müfettiş göndermeli. Hastane çığırından çıkmış başhekim acilen değişmeli.

0
0
yanıtYanıtla
garip misafir:

diğer doktorların günahına girmeyeyim. hastalara bağırıp çağıran bizzat sendin ramazan ayında güvenlik kamerası kaydı silmemişseniz mutlaka vardır. hemde koridor ortasında bir bayana babasının yanında demediğinizi bırakmadınız. okumakla başhekim olmakla Hipokrat yeminiyle adam olunmuyor.

0
0
yanıtYanıtla
garip misafir.mobilWeb@haberler.com:

Bende inandım. Sizin hizanda saglık adına yaptıgız hiç bir şey yok. Hastahanenin hali icler acısı her taraf pislik icerisinde. Hastalara bagirip cagiran dokturlarinizda cabasi. Bide çıkıp reklam yapıyorsunuz ayıp.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title