Haberler

Hizan'da "Ygs Motivasyon" Semineri

Hizan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) girecek öğrencilere motivasyon semineri verildi.

Hizan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) girecek öğrencilere motivasyon semineri verildi.

Hizan Kültür Merkezi konferans salonunda gerçekleşen seminere katılan Belçika Kraliyet Üniversitesi öğretim görevlisi Prof. Dr. Ali Önel, öğrencilere YGS'de yapması gerekenleri anlattı.

Hizan İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet İnan ise, yaklaşan YGS'de öğrencilerin başarı oranını arttırmak amacıyla motivasyon semineri düzenlediklerini söyledi.

"Öğrencilerimiz sene boyunca yüksek bir tempo ile YGS'ye hazırlandılar." diyen İnan, şöyle konuştu:

"Ders çalışmanın yanında sınavda yapılması gereken önemli konular var. Bunlar sınava giren bir öğrenci eğer çok stres yaparsa sene boyunca ne yaptıysa onu o heyecanla unutur, hiç bir şey yapamaz duruma gelir. Biz de bunun için gerekli çalışmalar yapmaya başladık. Son sınıf öğrencilerimiz için düzenlediğimiz seminerde konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Önel, öğrencilerin sınav esnasında yapması gerekleri anlatarak onlara motivasyon sağladı. Hafta sonu sınava girecek tüm öğrencilerimiz için başarılar diliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Belçika Hizan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title