Haberler

Hizan'da Sel Amatör Kamerada

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Selden görüntüler Hizan'da sel- Hizan ilçesinde sağanak nedeniyle bir konkasör tesisi kullanılamaz hale geldi Bitlis'in Hizan ilçesindeki sağanak, yaşamı olumsuz etkiledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Selden görüntüler Hizan'da sel- Hizan ilçesinde sağanak nedeniyle bir konkasör tesisi kullanılamaz hale geldi Bitlis'in Hizan ilçesindeki sağanak, yaşamı olumsuz etkiledi.Hizan- Pervari karayolunun 70. kilometresindeki Soğuksu mevkisinde, yağışın ardından Nazar Deresi'nin taşması sonucu sel suları altında kalan bir konkasör tesisi, kullanılamaz hale geldi.Şirket sahibi Yavuz Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün yaşanan sağanak sonrası meydana gelen selin tesise büyük zarar verdiğini, tesisteki bir otomobil ile kamyonun sel sularına kapıldığını söyledi.Selden dolayı, tesiste yaklaşık 200 bin lira maddi hasar oluştuğunu kaydeden Yılmaz, "Sağanağın ardından sel meydana geldi. Nazar Deresi'nin taşmasıyla, şantiye sahamızda bulunan 1 otomobil, 1 kamyon, 2 konteyner ve bir yemekhane ile şirketimize ait evraklar sel sularına kapıldı. Ayrıca sel stoktaki demir, çimento, boru ve jeneretörü götürdü. Şantiyemiz kullanılamaz hale geldi" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Yavuz Yılmaz Pervari Bitlis Hizan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title