Haberler

Hizan'da Bin Aileye Yardım Paketi Dağıtılacak

Güncelleme:

Hizan Kaymakamlığı SYDV, ramazan ayında bin aileye, temel gıda malzemelerinin bulunduğu yardım paketi dağıtacak.

Hizan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), ramazan ayında bin aileye, temel gıda malzemelerinin bulunduğu yardım paketi dağıtacak.

Hizan Kaymakamı Sedat İnci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ramazan ayında ihtiyaç sahibi aileleri unutmadıklarını belirterek, ilçe merkezi ve köylerde ikamet eden özellikle yaşlı, engelli, dul ve maddi durumu iyi olmayan bin aileyi SYDV aracılığıyla tespit ettiklerini söyledi.

Gıda yardımı kolilerinin temel gıda malzemelerinden oluştuğunu belirten İnci, şöyle konuştu:

"Her yıl olduğu gibi bu yıl da maddi durumu kötü ailelere gıda yardımında bulunuyoruz. Mübarek ramazan ayı münasebetiyle ihtiyaç sahibi ailelerimizin bu ayı en güzel şekilde geçirebilmeleri için planladığımız gıda yardımlarını ailelere ulaştırmanın mutluluğu içindeyiz. Sosyal devlet olmanın gereği olarak maddi durumu yetersiz aileleri tespit ederek onlara çeşitli yardımlarda bulunmak, bizlerin hukuki ve vicdani görevidir. Ramazan ayı münasebetiyle yaptığımız bu yardımlar inşallah daha sonra da devam edecek."

Kaynak: AA / Yerel

Hizan Kaymakamlığı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title