Haberler

Hız Koridor Sistemi Fatsa'da Aktif Olarak Çalışıyor

Ordu'nun Fatsa ilçesinde kurulan hız koridoru sistemi günlük aktif çalışarak hız ihlali yapan araçlara cezaları sistem kendi uyguluyor.

Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde sistemin kontrol edildiği büroda incelemelerde bulunan Fatsa Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, son sistem teknolojiyle donatılan hız koridoru sisteminin etkin olarak çalıştığını sürücülerin hız limitine uymaları konusunda dikkatli olmaları gerektiğini belirtti.

Müdür Öztürk, "Polis memuru arkadaşlar sadece bilgisayardan çıktı alarak cezayı limiti aşan sürücülerin adreslerini postalıyor. Araçların içinde şoför hariç kimlerin olduğu ise ceza kağıtlarına yansıtılmıyor. Özel hayatları sürücülerin bu anlamda deşifre edilmiyor. Vatandaşlarımız hız koridor sistemine dikkat etsinler.. Özellikle diğer şehirlerden gelen araçlar buradaki hız koridor sistemini bilmediği için sisteme daha çok yakalanıyor. Sistemde otomobiller 70 Km Hız, Kamyon ve Kamyonetler 50 km hız olarak belirlendi. Herkesin trafik kurullarına uymasını istiyorum" dedi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Etem Fatsa Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title