Haberler

Hitit Üniversitesi Osmancık Myo'da Görev Devir Teslimi Töreni

Hitit Üniversitesi Osmancık Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Kıvrak, görevi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Tolga Çıplak'a devretti.

Hitit Üniversitesi Osmancık Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Kıvrak, görevi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Tolga Çıplak'a devretti.

Yüksekokulun konferans salonunda düzenlenen törende, Osmancık MYO'da 6 yıldır müdür olarak görev yapan Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Kıvrak, görevini Yrd. Doç. Dr. Mustafa Tolga Çıplak'a devretti.

Törene katılan Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, yaptığı konuşmada, çalışmalarından dolayı Kıvrak'a teşekkür ederek, yerine atanan Çıplak'a da başarılar diledi.

Üniversitelerin kurumsal kimliğe kavuşması için 100 yıllık bir süreç gerektiğini belirten Alkan, Hitit Üniversitesi'nin gelişim süreci için olağanüstü bir çaba harcandığını ifade etti.

Hitit Üniversitesi'nin 2011 yılından itibaren tüm alanlarda en az iki kat büyüme sağlandığına dikkati çeken Alkan, "Osmancık Meslek Yüksekokulu'nda da 7 programımız ve yaklaşık 500 öğrencimiz var. Ancak ilerleyen yıllarda 'sadece 7 program ve 500 öğrencisi mi var, ne kadar küçük bir yermiş' diyeceğiz. Eğer böyle söyleyemiyorsak, bilinmelidir ki çalışmıyoruz demektir. Yani gelecek senemiz bu seneden daha iyi olmak zorunda. Üniversitemizde öğrenci sayımız 8 binden 15 bine çıkmış durumda. Yaklaşık 50 civarında bölümümüz varken şu anda yaklaşık 160 bölüm ve programa sahibiz" ifadelerini kullandı.

Törende Osmancık Meslek Yüksekokulu'nun binasını üniversiteye bağışlayan iş adamı Ömer Derindere'ye, Rektör Alkan tarafından plaket takdim edildi. Ayrıca meslek yüksekokuluna destek veren iş adamlarına da teşekkür belgesi verildi. - Çorum

Kaynak: AA / Yerel

Hitit Üniversitesi Reha Metin Alkan Osmancık Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title