Haberler

Hisarcıklıoğlu'ndan Vali Aksoy'a Ziyaret

Güncelleme:

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy'u ziyaret etti.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır'a gelen TOBB Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet, Diyarbakır Valiliği'ni de ziyaret etti.

Ziyarete Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun yanı sıra Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, DTSO Başkanı Ahmet Sayar, DTSO Meclis Başkanı Celalettin Birtane, Ticaret Borsası Başkanı Ebubekir Bal, Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. İlhan Karakoyun ve çeşitli STK temsilcileri katıldı.

Vali Hüseyin Aksoy tarafından karşılanan Hisarcıklıoğlu, Valilik Şeref Defteri'ni imzaladıktan sonra makama geçerek burada bir süre basına kapalı olarak Vali Aksoy ile görüştü. Görüşmenin sonunda heyet, Valilik önünde toplu fotoğraf çektirerek valilikten ayrıldı.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Diyarbakır Valiliği Hüseyin Aksoy Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title