Haberler

Hisarcık'ta Satranç Turnuvası

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ilk, orta ve liseler arası 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası zorlu maçların ardından tamamlandı.

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ilk, orta ve liseler arası 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası zorlu maçların ardından tamamlandı.

Şehitler Ortaokulu sınıflarında yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvasına ilçe genelinde ilk, orta ve lise öğrencileri katıldı. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Seher Mahrum ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Raziye Uysal gözetiminde yapılan ve hayli çekişmeli geçen müsabakaların ardından dereceye girenler belirlendi.

Maçlar sonucunda liseler arası müsabakalarda; Anadolu Lisesinden Enes Kocabaş birinci, Hisarcık Çok Programlı Anadolu Lisesinden Alparslan Tuncel ikinci ve Mehmet Dağlı üçüncü oldu. Yıldızlarda; Şehitler Ortaokulundan Zülkif Kahraman birinci, Hasanlar Ortaokulundan Rıdvan Baş ikinci ve Emre Taşdeler üçüncü oldu. Miniklerde; Kutluhallar Ortaokulundan Gamze Adıgüzel birinci, Şehitler Ortaokulundan

Fatmanur Kaygısız ikinci ve Cumhuriyet İlkokulundan Mehmet Alper Şimşek üçüncü oldu.

Turnuvada dereceye giren öğrencelere, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerinde çeşitli hediyeler verileceği bildirildi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hisarcık 29 Ekim Kütahya Yerel Haberler

title