Haberler

Hisarcık'ta Motosiklet Yayaya Çarptı: 1 Yaralı

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde yol kenarında yürüyen yaşlı şahıs, motosikletin çarpması sonucu yaralandı.

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde yol kenarında yürüyen yaşlı şahıs, motosikletin çarpması sonucu yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Yenidoğan Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı Mimar Sinan caddesi çıkışında Oğuz T.(19) idaresindeki 48 GF 549 plakalı motosiklet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun kenarında yürüyen Ziyaettin Y.(72)'ye çarptı. Kazada yaralanan Ziyaettin Y., olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Hisarcık Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Hastanesine kaldırıldı. Yaralı şahsın kaburgasında kırık olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenidoğan Hisarcık Kütahya Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

HİSARCIKLILAR GÜNAYDIN? BURADA DAHA ONCE KALDIRIM VE YOL ORTALARINA KADAR KONULMUS KREMITTEN YAYALAR DOLMUS BEKLEYEN COCUKLAR NASIL GECSIN SORUYORUM . KENDIM HASTANE PERSONELIYIM. BURADA BIR COK DEFA KAZA BENDE ATLATTIM FIRTINA KIREMITLERI DEFALARCA YOLLARA SACTI . ARABAMIN LASTIGI PATLADI MADDI HASAR YASADIM . SÖZLU OLARAK BELEDIYE PERSONELI VE POLISLERIMIZE DEDIM BURASI HASTANE CIKISIDIR KAVSAKTIR ÖNLEM ALIN KAZA OLABILIR DEDIM HERKES GOZUNU YUMDU . SIMDIDEN GECMIS OLSUN YAYA YOLU VARMI KI DE YAYA YOLDA GITSIN SIMDI KIM SUCLU

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title