Haberler

Hisarcık'ta Liseler Arası 'Siyer-i Nebi' Yarışması Düzenlendi

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından liseler arası 'Siyer-i Nebi Yarışması' düzenlendi.

Hisarcık Meslek Yüksek Okulu Amfisinde düzenlenen liseler arası 'Siyer-i Nebi Yarışması'na Anadolu İmam Hatip Lisesi, Anadolu Lisesi ve Çok Programlı Anadolu Lisesi katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Kur'anı Kerim okundu.

Jüri üyeliklerini İlçe Müftüsü Mustafa Arda, Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Sabiha Kaya, Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Fatih Akın ile Anadolu Öğretmen Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mustafa Şahin'in yaptığı 'Siyer-i Nebi Yarışması'nda okullara toplam 20 soru soruldu. Yarışma sonunda 95 puan alan Anadolu Lisesi birinci, Çok Programlı Anadolu Lisesi ile 80 puan alan ve sorulan yedek sorular sonunda 85 puana ulaşan Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci, Çok Programlı Anadolu Lisesi üçüncü oldu. Yarışmada dereceye giren öğrencilere İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Ali Özdemir ve Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Ali Gökçek tarafından katılım belgesi ve çeşitli hediyeler verildi.

Program sonunda bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, "Kutlu Doğum haftasında dolu dolu programlar hazırladıkları için emeği geçen Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ali Tekin'e, idarecilerine, öğretmen ve öğrencilerine canı gönülden teşekkür ediyorum. Diğer okullarımız da bu tür etkinlikler yaptılar, onları da kutluyorum. Tabi ki Anadolu İmam Hatip Lisemiz adına yaraşır bir şekilde hazırladıkları çeşitli etkinliklerle misyonunu yerine getirmiştir." diye konuştu.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İlhan Cebeci Fatih Akın Hisarcık Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title