Haberler

Hisarcık'ta Çay Kahve Fiyatları Arttırıldı

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde faaliyet gösteren kahvehanelerde çay ve kahve fiyatlarına yaklaşık 3 yıl aradan sonra zam yapıldığı bildirildi.

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde faaliyet gösteren kahvehanelerde çay ve kahve fiyatlarına yaklaşık 3 yıl aradan sonra zam yapıldığı bildirildi.

Hisarcık Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Tosun yaptığı açıklamada, "İlçemizde faaliyet gösteren kahvehane sahipleri uzun süredir zam beklentisi içinde idiler. Ancak Esnaf ve Sanatkarlar Odamız çay kahve fiyatlarına zam yapma konusunda piyasa koşullarını, esnaflarımızın girdi maliyetlerini ve komşu ilçelerde uygulanan fiyatları baz almaktadır. Bu nedenle önceki günlerde çevre ilçelerde çay kahve fiyatlarının artırılması ve ilçemizdeki kahvehane sahiplerinin girdi fiyatlarındaki artışlar yüzünden zam talebinde bulunmaları üzerine Yönetim Kurulu konuyu değerlendirdi. Sonuç olarak, olarak ilçemizde daha önce 40 kuruş olan çay fiyatını 50 kuruş, 60 kuruş olan kahve fiyatını ise 75 kuruş olarak belirleyerek Kütahya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliğine gönderdik. İhtisas Komisyonu tarafından onaylanan fiyat değişiklikleri ilçemizde uygulanmaya başlanmıştır" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Tosun Hisarcık Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title