Haberler

Hisarcık Myo'da Öğrenci Kayıtları Başladı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'ne (DPÜ) bağlı Hisarcık Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) 2016-2017 eğitim-öğretim yılı öğrenci kayıtları başladı.

Alınan bilgiye göre, tercih döneminde Emlak ve Emlak Yönetimi, Lojistik, Dış Ticaret, İşletme Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, Yerel Yönetimler ile Halkla İlişkiler ikinci öğretim ve Tanıtım bölümlerine toplam 234 öğrenci tercih yaptı.

15 Ağustos 2016 Pazartesi günü başlayan kesin kayıtlar 19 Ağustos 2016 Cuma günü mesai saati bitiminde sona erecek. Kayıtların internet üzerinden de yapılması nedeniyle kayıtlarda yoğunluk yaşanmıyor. Kayıtların başladığı ilk günü Hisarcık Meslek Yüksekokulu'na 104 öğrenci kesin kayıt yaptırdı. Ek yerleştirme kayıt işlemleri ise 6-9 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılacak. Yetkililer, e-kayıt işlemlerinin 16 Ağustos tarihinde sona ereceğini, bu tarihten sonraki kayıtların şahsen yapılması gerektiğine vurgu yaptılar.

26 Eylül 2016 Pazartesi günü başlayacak olan 2016-2017 eğitim-öğretim yılında Hisarcık Meslek Yüksekokulu'nda yaklaşık 850 öğrencinin öğretim göreceğini öğrenildi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hisarcık Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title