Haberler

Hisarcık Çpl Öğrencilerinin Gediz Üniversitesine Tanıtım Gezisi

Hisarcık Çok Programlı Lisesi tarafından İzmir Gediz Üniversitesi'ne tanıtım gezisi düzenlendi.

Hisarcık Çok Programlı Lisesi tarafından öğrencilerin bir üst öğrenime olan motivasyonu artırmak ve eğitim öğretim sezonu yorgunluğunu atmak amacıyla 3 öğretmen gözetiminde 15 öğrenciden oluşan bir grupla İzmir Gediz Üniversitesine tanıtım gezisi düzenlendi.

Geziyle ilgili bir açıklama yapan kafile başkanı Ali Gökçek, "İzmir Gediz Üniversitesinde mükellef bir sabah kahvaltısıyla başlayan tanıtım gezisi daha sonra bölümlerin, sinema, spor fitnes, mini adliye salonlarının, üniversite çevresinin tanıtılması ve ayrıca üniversite ile ilgili video gösterimiyle devam etti. Üniversiteden, üniversitenin faaliyetlerinden ve başarılarından oldukça etkilenen öğrenciler özellikle 1 litre Benzinle 1000 km. giden aracın tanıtımında oldukça heyecanlandılar ve hayran kaldılar. Üniversitenin 8 aylık eğitim öğretim sezonunda her güne üç faaliyet sığdırmaları ve dersleri uygulama salonlarında bizzat yaparak, yaşayarak öğrenmeleri ve üniversite imkanları öğrencileri büyüledi. Daha sonra İzmir Karşıyaka'ya ve oradan vapurla Konak'ta bulunan Kemeraltı çarşısını gezen öğrenciler hayatlarında ilk defa vapura binmiş olmanın heyecanını yaşadılar." dedi.

Gittikleri her yerde bol bol fotoğraf çekme imkanı yakalayan öğrenciler böyle bir gezi düzenledikleri için başta okul idaresine, kendilerini en iyi şekilde ağırlayan Gediz Üniversitesi Rektörlüğüne ve geziye refakatçilik yapan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Ali Sunal'a ile Tarih öğretmeni Hakan Karademir' e çok teşekkür ettiler.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gediz Üniversitesi Hisarcık İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title