Haberler

Hisarcık Belediye Spor, 2-0 Önde Götürdüğü Maçta Rakibiyle 2-2 Berabere Kaldı

Kütahya 2. Amatör Küme, Gediz-Emet-Hisarcık grubunda mücadele veren Hisarcık Belediye spor, 2014-2015 Futbol sezonunun ilk maçında kendi sahasında oynadığı ve 2-0 öne geçtiği maçta Gediz Dayınlar spor ile 2-2 berabere kaldı.

Kütahya 2. Amatör Küme, Gediz-Emet- Hisarcık grubunda mücadele veren Hisarcık Belediye spor, 2014-2015 Futbol sezonunun ilk maçında kendi sahasında oynadığı ve 2-0 öne geçtiği maçta Gediz Dayınlar spor ile 2-2 berabere kaldı.

Orta hakem Ahmet İlhan Aydın, yan hakemliklerini Umut Bayan ve H.Hüseyin Sivri'nin yaptığı Hisarcık Belediye spor-Gediz Dayınlar spor takımları arasındaki maça hızlı başlayan Hisarcık Belediye spor, daha 5. dakikada Emre'nin gölüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla kapandı. İkinci yarıya da baskılı başlayan Hisarcık Belediye spor, 55. dakikada Tunahan'ın golüyle 2-0 öne geçti. Daha sonra oyuna ağırlığını koyan Gediz Dayınlar spor, 65. dakikada Ünal ve 80. dakikada Oğuzcan'ın golleriyle eşitliği sağladı ve maç 2-2 berabere sonuçlandı.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hisarcık Kütahya Gediz Emet Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title