Haberler

Hisarcık'a Doğalgaz Müjdesi

Ak Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, Emet ve Çavdarhisar ilçelerinden sonra Hisarcık ilçesinin de doğalgaza kavuşmasını sağlayacaklarını söyledi.

Nazlı, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş ile birlikte geldiği Hisarcık ilçesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Bütün konuları milletvekili arkadaşlarıyla takip ettiklerini ve birlikte uyumlu bir çalışma ortaya koyduklarına vurgu yapan Milletvekili Nazlı, "Hisarcık hakikaten gerek bor madenleri, gerek tarım ve hayvancılıktaki başarısıyla adından bahsettiren, son yıllarda önemli atılımlar yapan, büyük bir performans ortaya koyan, bölgenin parlayan yıldızı konumuna gelmiştir. Dolayısıyla bizler de sürekli Hisarcık ilçemize severek gelip ziyaret ediyoruz. TBMM genel kurul çalışmalarından fırsat bulduğumuzda ilçelerimize ziyaretlerde bulunuyoruz. Bu gece hem Emet hem de Hisarcık ilçelerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya geldik onların sorunlarını dinledik. Bir yandan yatırımları birlikte değerlendirdik. Kütahya'mız önemli yatırım ve hizmetler almaktadır. Dolayısıyla karayollarında güzel gelişmeler var. Hisarcık'tan Simav ilçesine yol çalışmaları bitmek üzere. Tavşanlı, Emet, Hisarcık istikameti yol çalışmaları devam ediyor. Çavdarhisar, Emet ve Hisarcık istikametinde 31 kilometre uzunluğundaki yeni yolun ihalesi tamamlandı. Şu anda toprak işleri büyük bir hızla devam ediyor. Bu yol da Hisarcık'a hayat verecek yollardan bir tanesi, Hisarcık için Kütahya'ya ve Havalimanına bağlanma açısından çok önemli. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi geçen yıl Hisarcık ilçesine geldiğinde Hisarcık-Gediz bağlantı yolunun yapımı konusunda vatandaşlarımıza müjde vermişti. Bu konuyu kendisiyle görüştüğümüzde bizim yanımızda Ulaştırma Bakanını arayarak, yol için vatandaşlara söz verdiğini, bu nedenle yolun programa alınması için ricada bulundu. Bu yol ile ilgili çalışma devam ediyor. Dolayısıyla 3-4 istikametten Hisarcık'ın yol çalışmaları sürüyor. Bunlar önemli gelişmeler. Bunun dışında okul, sağlık ve diğer çalışmalarla ilgili Hisarcık'ta önemli hizmetler yaptık. Hiç birimizin tek bir ilçesi yok. Biz 12 ilçenin tamamına "Kütahya" diyor ve hiçbir ilçeyi ayırmıyoruz. Hepsi bizim ilçemiz. Bu dönem teşkilatlarımızın ve milletvekili arkadaşlarımızın uyumlu bir çalışma dönemi oldu. İnşallah böyle devam eder, Biz buna büyük önem veriyoruz. Birlik, beraberlik ve uyumdan bereket doğacağına inanıyoruz. Nefislerimizi ön plana çıkartmak değil, hepimizin ortak arzusu, Kütahya'nın gelişmesi, büyümesi ve kalkınmasıdır.bilindiği gibi, Hisarcıklılar'ın doğalgaz isteği ile ilgili çalışmalar vardı. Maliyetlerden dolayı bir miktar borunun temin edilmesi gerekiyordu. Bunun Eti Maden Genel Müdürlüğümüz tarafından temin edilmesi hususunu Belediye Başkanımız ve İl Başkanımızla birlikte Enerji Bakanlığına ilettik. Onlar da bu konuda yardımcı olacaklarını ifade ettiler. Bu konuyu takip edeceğiz.Emet ve Çavdarhisar ilçelerinden sonra Hisarcık ilçemizin de doğalgaza kavuşmasını sağlamış olacağız" diye konuştu. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

AK Parti Hisarcık Kütahya Emet Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title