Haberler

Hırvatistan'ın Ankara Büyükelçisi Hrastic Mardin'de

Hırvatistan'ın Ankara Büyükelçisi Drazen Hrastic, Mardin'deki temaslarına ilişkin "Amacımız halklar arasındaki kültürel bağı geliştirmek olduğu gibi aynı zamanda ekonomik olarak da buraya güç vermektir" dedi.

Büyükelçi Hrastic, Mardin Valiliği ve Mardin Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Basına kapalı gerçekleşen valilik ziyaretinin ardından Vali Mustafa Taşkesen, büyükelçi Hrastic'e kenti simgeleyen plaket hediye etti.

Valiliğin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk ile makamında bir araya gelen Hrastic, burada yaptığı konuşmada, Mardin'de olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Tarihteki güzel ve ihtişamlı şehirlerden birinin de Mardin olduğunu belirten Hrastic, " Amacımız halklar arasındaki kültürel bağı geliştirmek olduğu gibi aynı zamanda ekonomik olarak da buraya güç vermektir. Bunu da şehir şehir gezerek ve bağlantılar kurarak yapabiliriz" dedi.

Başkan Türk ise halklar arasındaki kültürel bağ ve iyi ilişkileri kuvvetlendirmeye çalışırken eşit, özgür ve demokratik bir yol takip ettiklerini söyledi. - Diyarbakır

Kaynak: AA / Güncel

Hırvatistan Ahmet Türk Mardin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title