Haberler

Hırvat Golcü Resti Çekti: Trabzon'la Anlaştım, Bırakın Gideyim

Güncelleme:

Trabzonspor'un pazarlık masasında olduğu Jelavic, kulübü Hull City'e "Trabzonspor ile anlaştım. Bu şartları sağlayacak bir kulüp henüz olmadı, siz de anlaşın, gideyim." dedi.

Trabzonspor'da forvet konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktör Ersun Yanal'ın listesi üzerinde çalışmalarını yürüten sportif direktör Süleyman Hurma'nın Hull City'nin golcüsü Nikica Jelavic ile her konuda anlaşmaya vardığı, bunun da İngiliz kulübü üzerinde baskı unsuru yarattığı öğrenildi.

"BIRAKIN TRABZON'A GİDEYİM"

Hırvat futbolcunun kendisiyle temas kuran menacerler aracılığı ile Hull City'ye, "Trabzonspor bana cazip bir anlaşma sundu. Şampiyonluk hedefleri var, bu da heyecan verici. Şu ana kadar Trabzonspor'dan başka cazip sayılabilecek bir teklif almadım. Eğer maliyetimden kurtulmak için ayrılmamı istiyorsanız siz de Trabzonspor'u kabul edin" mesajını ilettiği öğrenildi.

ALACAĞI RAKAM BELLİ OLDU

Hırvat golcüye yaklaşık 3 milyon Euro (9 milyon TL) ödeyen İngilizler'in de hem oyuncunun süresi daralan kontratı hem de yıllık ücreti sebebiyle ayrılık konusunda olumlu yanıt vermesine kesin gözüyle bakılıyor. Taraflar en son 4 milyon Euro üzerinden görüşmelere başlamış rakam 3.5 milyon Euro'ya kadar gerilemişti. Eğer ödeme vadesindeki sorun da çözülürse Mbia'dan sonra Jelavic de Trabzonsporlu olacak.

Kaynak: Fanatik

Kaynak: Haberler.com / Spor

Süleyman Hurma Ersun Yanal Trabzonspor Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

Okan zozarMobil-IOS:

Geldiğine geleceğine bin pişman olur.Ocak ayında da ülkesine döner....

0
0
yanıtYanıtla
jetgıl:

trabzon ne bıcım bı yonetım transfer polıtıkası var yyazıklar olsun trabzon yonetımıne o taraftara bu ezıyet yapılmaz. . .

0
0
yanıtYanıtla
...Bal Mobil-IOS:

Oha 3 milyon euro veren zihniyt anca hamsi dir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title