Haberler

Hırsızlık Zanlıları Yol Kontrolünde Yakalandı

Antalya’nın Alanya ilçesi Mahmutlar Mahallesi’nde çok sayıda otomobilden hırsızlık yaptıkları iddiası ile 3’ü kadın 5 kişi, jandarmanın yol kontrolünde yakalandı.

Antalya'nın Alanya ilçesi Mahmutlar Mahallesi'nde çok sayıda otomobilden hırsızlık yaptıkları iddiası ile 3'ü kadın 5 kişi, jandarmanın yol kontrolünde yakalandı.Adliyeye sevk edilen şüphelilerin yakınları jiletle vücudunu kesti, daha sonra görüntü alan basın mensuplarına saldırdı.

Edinilen bilgiye göre, Mahmutlar Mahallesi'nde 15 Ağustos Cuma günü Mehmet İldiz'e ait 42 P 7776 plakalı otomobilin camı kırılarak bir miktar para ve cep telefonu çalındı. Şikayet üzerine İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri çalışma başlattı. Aydap mevkinde yol kontrolü yapan jandarma, 20 yaşındaki Hayrettin N.'ın kullandığı 07 LBK 64 plakalı otomobili durdurdu. İncelemede, araç plakasının 16 Ağustos'ta Manavgat İlçesi'nde başka bir otomobilden çalındığı belirlendi.

PARAYI TOPRAĞA GÖMMÜŞLER

Durumun anlaşılması üzerine araçtan inen Hayrettin N. ile yanındaki Cumaali Y.(19), Melek S. (54), Arzu Z.(48) ve Yonca Y.(21), ormanlık alana kaçtı. Takibe başlayan jandarma ekipleri, şüphelileri üzerlerindeki çalıntı cep telefonu ve parayı toprağa gömmeye çalışırken kıskıvrak yakaladı. Şüpheliler gözaltına alınırken, toprağa gömdükleri 4 cep telefonu ve bir miktar para çıkarılarak muhafaza altına alındı. Kimlik kontrolleri yapılan şüphelilerden Arzu Z.'ın hırsızlık suçundan kesinleşmiş 4 yıl hapis cezası olduğu, diğer şüphelilerin aynı suçtan çok sayıda sabıkası olduğu belirlendi.

VÜCUDUNU CAMLA KESTİ, GAZETECİLERE SALDIRDI

Şüpheliler, jandarma karakolundaki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarıldı. Alanya Adliyesi önünde bekleyen şüphelilerin yakınları, görüntü almaya çalışan gazetecilere saldırdı. Elindeki jiletle önce kol ve göğsünü kesen bir kadın, üzerindeki giysilerini çıkardıktan sonra gazetecilere saldırdı. Kadın, polis ve jandarma ekiplerinin müdahalesiyle etkisiz hale getirildi. Şüphelilerden Melek S. ve Arzu Z. İse kendilerini yere bıraktı. Uzun süre yerde yatan 2 kadın, görevliler tarafından güçlükle kaldırıldı. Şüphelilerin Alanya Nöbetci Cumhuriyet Savcılığınca sorguları sürüyor. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mahmutlar Antalya Alanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title