Haberler

Hırsızlık Zanıları Yakalandı

Elazığ, Malatya, Bingöl ve Erzurum'da 36 evden hırsızlık yaptığı öne sürülen 5 kişi, eş zamanlı operasyonla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Elazığ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 3 ay önce Elazığ merkeze bağlı Olgunlar Mahallesi'nde evlerden yapılan hırsızlık ile ilgili çalışma başlattı.

İncelemeler sonrasında aralarında S.G. (21) isimli bir kadının da bulunduğu 5 kişilik grubun, kendilerine aile görünümü vererek Elazığ'da 13, Karakoçan ilçesinde 4, Malatya'da 13, Bingöl'de 4 ve Erzurum'da 2 evden hırsızlık olayına karıştığı bilgisine ulaşıldı.

Elazığ, Mersin ve Bingöl'de eşzamanlı düzenlenen operasyonda S.G, R.Ç. (21) ve M.A. (21) Elazığ'da, M.K. (31) Bingöl'de ve H.T. (22) ise Mersin'de yakalandı.

Adliyeye sevk edilen zanlıların suçlarını itiraf ettikleri ve belirledikleri evlerin kapısını çaldıkları, açan olmayınca da soydukları öğrenildi.

Zanlıların kaldıkları yerlerde yapılan aramalarda çalıntı oldukları öne sürülen bilgisayar, elektrikli ev eşyası, altın ve çok sayıda malzeme ele geçirildi.

Zanlılardan M.K. Bingöl'de, H.T. Mersin'de, R.Ç. ve M.A. Elazığ'da çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken, S.G. ise Elazığ'dan Karakoçan Adliyesi'ne sevk edildi.

Ayrıca, zanlılardan M.A'nın en son hırsızlık yaptığı evden kaçarken 2 kattan atlaması sonucu ayağını kırdığı öğrenildi. - Elazığ

Kaynak: AA / Güncel

Erzurum Malatya Bingöl Elazığ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title