Haberler

Düşürdüğü Kimliğini Geri Almaya Gelince Yakalandı

Güncelleme:

Gazian'te hırsızlık için girdiği antikacıda fark edilince iş yeri sahibi ile boğuşup kaçan, düşürdüğü montu ve içindeki kimliğini almaya gelen şüpheli, polis tarafından yakalandı.

Gaziantep'te hırsızlık amacıyla girdiği antikacıda fark edilince işyeri sahibi Hanifi Özaslan ile boğuşup kaçan, düşürdüğü montu ve içindeki kimliğini almaya gelen şüpheli, polis tarafından yakalandı. Antikacıda yaşananlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

MASADAKİ TELEFONU ALIP KAÇMAK İSTEDİ

Olay, geçen Çarşamba günü Şekeroğlu Mahallesi'nde meydana geldi. İsmi açıklanmayan bir kişi, müşteri gibi Hanifi Özaslan'ın antika eşya satışı yaptığı işyerine girerek ürünlere bakındı. Şüpheli, arka bölümde bulunduğu sırada Özaslan'ın masadaki telefonunu alıp kaçmak istedi.

BOĞUŞURKEN MONTUNU VE KİMLİĞİNİ DÜŞÜRDÜ

Özaslan'ın kendisini fark etmesi üzerine ikili arasında arbede çıktı. Özaslan'ın telefonunu elinden aldığı kişi, bu sırada montunu ve cebindeki kimliğini düşürüp kaçtı. Çevredeki esnafın ihbarıyla olay yerine gelen polisler güvenlik kamerası kayıtlarını incelerken bu sırada şüpheli, düşürdüğü mont ve içindeki kimliğini almak için yeniden antikacıya geldi.


GÜVENLİK KAMERASI KAYDETTİ

Olay anı işyerindeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde işyerine gelen şüphelinin işyeri sahibinin masadaki telefonunu aldığı sırada kendisini fark eden Hanifi Özaslan ile tartıştığı, arbede sonucu mont ve içindeki kimliğini düşürüp gittiği ve yeniden geldiği iş yerinde polis tarafından yakalandığı görülüyor. Şüpheli, gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

"MASAYA BAKTIM TELEFON YOK, HEMEN TUTTUM DIŞARIYA ÇIKARDIM"

Hırsızın cesaretini şaşkınlıkla karşıladıklarını belirten Hanifi Özaslan, çevrede bulunan dükkanlarda sıklıkla hırsızlık olaylarının meydana geldiğini söyledi. Özaslan, şunları söyledi: "Bulunduğumuz bölgede hırsızlık olayı çok fazla oluyor. İş yerimin arka bölümünde çalışırken arka tarafta birini gördüm. Ne istiyorsun dedim, para göstererek 'tespih istiyorum' dedi. Hareketlerinden şüphelendim. Müşteri gibi davranmıyordu. Masamda telefonum vardı. Masaya baktım telefon yok, telefonu çaldığını anladım. Hemen tuttum dışarıya doğru çıkardım.


"BİR HAFTA ÖNCE ŞARTLI TAHLİYE EDİLMİŞ"

O sırada cebinden 3 tane telefon düştü. Dükkanın önünde esnaflar ile polis beklerken, elimden kaçtı, kıyafetleri elimde kaldı. Polis geldi. Kıyafetlerini inceledi. Kimliği çıktı üstünden. Polisler tarafından hemen tanındı. Bir hafta önce şartlı tahliye edilmiş.

TEKRAR GELİP KİMLİĞİNİ İSTEDİ

Polisler gittikten bir süre sonra hırsız tekrar geldi. Cebindeki telefonları ve kimliğini istemek için gelmiş. Polisler köşe başında bekliyordu, hırsız polisleri görmemiş. Dükkana girince polisler tarafından yakalandı. Hırsızın geri gelip kimliğini istemesine şaşırdım. Cesareti beni çok şaşırttı. Umarım devlet gereken cezayı verir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziantep 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title