Haberler

Hırsızlık Yapmak İçin Çarşaf Kullandı

Diyarbakır’da, yöresel kıyafet ve gelinlik satışı yapan bir iş yerine giren çarşaflı kadın, masa üzerindeki telefonu önce kapattı daha sonra ikinci hamleyle çaldı, o anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Diyarbakır'da, yöresel kıyafet ve gelinlik satışı yapan bir iş yerine giren çarşaflı kadın, masa üzerindeki telefonu önce kapattı daha sonra ikinci hamleyle çaldı, o anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, 16 Eylül günü merkez Bağlar ilçesi Öğretmenler Caddesinde yöresel kıyafet ve gelinlik satışı yapılan bir iş yerinde meydana geldi. Müşterilerin yoğun olduğunu gören ve kendini çarşafla kamufle eden bir kadın içeriye girdi. Çalışanların yardımcı olmak istemesi üzerine "Gelinimiz var onu bekliyorum" şeklinde cevap veren kadın, iş yerinde bir süre gezindi. Masa üzerinde telefonu fark eden çarşaflı kadın, bir süre içeride gezinerek masaya yaklaştı. Seri bir hamleyle telefonu eline alan kadın, önce telefonu çevrim dışı yaptı sonra telefonu tekrar masa üzerine bıraktı. İkinci kez, içeride gezen çarşaflı kadın, masaya yaklaşarak çevrim dışı yaptığı telefonu alarak çantasına bıraktı. Sonra kendi telefonu ile konuşuyormuş gibi yaparak telefonu aldığı masanın etrafına bakarak fark edilmediğini anlayınca iş yerinden çıkarak uzaklaştı. Çarşaflı kadının yaptığı hırsızlık anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı

"O İNSANIN GERÇEKTEN ÇARŞAFLI OLDUĞUNA İNANMIYORUM"

Yaşanan hırsızlık olayını anlatan işletme sahibi Mehmet Kaymak, olayın müşterilerin yoğun olduğu bir esnada çarşaflı biri tarafından gerçekleştirildiğini belirterek "Niyetini bilemiyoruz. Çarşafı muhtemelen aksesuar olarak kullanıyor. Kendisi bir hırsız. Burada çalışan arkadaşımızın telefonunu çaldı. Ben o insanın gerçekten çarşaflı olduğuna inanmıyorum. Çarşaf giyen bir insan böyle bir şey yapmaz. Bu şahıs çarşafı aksesuar olarak kullanmaktadır. Yüzünü kamufle etmektedir. Birçok yerde böyle hırsızlık faaliyetinde bulunmuştur. Bizim temennimiz, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çaba göstererek bunu yakalamasıdır. Bayram öncesi insan hırsızlık ile karşılaşıyor. Bunlara önlem alınmalıdır. Kamerayı fark etmiştir. Ama çarşafla kapattığı için maske olarak kullanmıştır. Yüzü fark edilmiyor" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eylül Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title