Haberler

Hırsızlık ve Cinsel Saldırı Suçundan Aranan Zanlı 24 Yıl Sonra Yakalandı

Antalya'da 24 yıl önce işlediği iddia edilen hırsızlık ve cinsel saldırı suçlarından hakkında kesinleşmiş 9 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişi, jandarma ekiplerince yakalandı.

Antalya'da 24 yıl önce işlediği iddia edilen hırsızlık ve cinsel saldırı suçlarından hakkında kesinleşmiş 9 yıl 4 ay hapis cezası bulunan kişi, jandarma ekiplerince yakalandı.

Alanya İlçesi Mahmutlar beldesinde 07 NK 752 plakalı otomobiliyle kazaya karışan kişi, Mahmutlar Jandarma Karakolu'nda kendini E.Y. olarak tanıtarak ifade verdikten sonra ayrıldı. Sürücünün, E.Y adına düzenlenmiş ehliyeti farklı bir fotoğraf yapıştırılarak kullanıldığını inceleme sonunda belirleyen jandarma, bu kişiyi beldede yakalayarak gözaltına aldı.

Yapılan incelemede, sürücünün Süleyman Ş. olduğunu belirledi.

Zanlının, 24 yıl önce askerden firar ettiği ve ardından çeşitli aralıklarla işlediği hırsızlık ve cinsel saldırı suçlarından hakkında kesinleşmiş 9 yıl 4 ay hapis cezası bulunduğu tespit edildi.

Hakkında "Resmi belgede sahtecilik" suçlamasıyla da işlem yapılan zanlı, jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Mahmutlar Antalya Alanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title