Haberler

Hırsızlık Şüphelisine Adliye Önünde Mağdur Dayağı

Güncelleme:

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde bir otelde çalıştığı arkadaşına ait kredi kartı ve nüfus cüzdanını çalarak bankadan para çeken 22 yaşındaki Mehmet K., başka bir bankaya kredi başvurusu yapmaya çalışırken yakalandı. Olayın mağduru ise adliyeye çıkarılan zanlıya saldırdı.

KREDİ KARTINI VE NÜFUS CÜZDANINI AÇLIP ALIŞVERİŞ YAPTI

Türkler Mahallesi'nde bir otelde çalışan Mehmet K. iddiaya göre aynı otelde çalışan arkadaşı 21 yaşındaki Mehmet Yaşar'ın kredi kartını ve nüfus cüzdanını çaldı. Kredi kartıyla banka şubesinden 5 bin Lira, ATM'den ise bin Lira çeken Mehmet K. daha sonra kendisine cep telefonu, sırt çantası ve elbise aldı.

MAĞDUR TELEFON MESAJIYLA FARKINA VARDI

Mehmet Yaşar ise bankadan gelen para çekme işlemiyle ilgili cep telefonu mesajını alınca soyulduğunu anladı. Bunun üzerine emniyete başvuran Mehmet Yaşar, şüpheli Mehmet K.'nın eşkalini verdi.

KREDİ ÇEKERKEN YAKALANDI

Polisin kısa süreli araştırması üzerine Mehmet K. başka bir banka şubesinde Mehmet Yaşar'a ait nüfus cüzdanıyla kredi başvurusu yapmak isterken yakalandı.

MAĞDUR VATANDAŞ ZANLIYA SALDIRDI

İfadesi alındıktan sonra Alanya Adliyesi'ne sevk edilen Mehmet K. polis otomobilinden indiği sırada Mehmet Yaşar ve yanındaki 2 arkadaşının yumruklu saldırısına uğradı. Polisler hemen araya girerek saldırıyı gerçekleştiren 3 kişiyi uzaklaştırdı. Mehmet K. daha sonra adliyeye sevk edilirken, saldırıyı gerçekleştiren Mehmet Yaşar ve arkadaşları bir süre gözaltında tutulduktan sonra serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Yaşar Antalya Alanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title