Haberler

Aydın'da Mahalleli Polisi Taşladı

Güncelleme:

Aydın'da, hırsızlık olayına karışan 4 kişiyi polis kovalamaca sonucu yakalarken, yakalanan kişilerin yakınları ve komşuları polisi taşladı.

Aydın'da, hırsızlık olayına karıştıkları ileri sürülen 4 kişi polis tarafından kovalamaca sonucu yakalanırken, polisler yakalanan kişilerin yakınları ve komşuları olan bir grup mahalleli tarafından taşlandı. Polis, taş atıp, ekip otolarının camını kıran gruptan bir kişiyi de gözaltına aldı. Şüphelilerin kaçarken çarptığı ekip otomobilinde yaralanan iki polis memuru, hastaneye kaldırıldı.

Polis hayvan hırsızlığına karışanların bulunduğunu belirlediği 09 BE 343 plakalı otomobili, bugün saat 00.30 sıralarında Aydın-Denizli karayolunda görünce, 'dur' ihtarında bulundu. Ancak, içinde dört şüpheli bulunan otomobil, ihtara uymayarak kaçmaya başladı. Polis, otomobilin peşine düşerken, bir yandan da telsiz anonslarıyla takviye ekip istendi.

Hırsızlık Büro Amirliği'nde görevli polis ekipleri Ilıcabaşı Mahallesi'nde, yolu ekip otosuyla kesti. Bu sırada, şüphelilerin içinde bulunduğu otomobil, duramayarak ekip otosuna çarptı. Çarpmanın şiddedtiyle ekip otosundaki iki polis memuru hafif yaralandı. Yaralı polis memurları, ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, şüpheliler V.P., F.Y., Z.Y. ve M.A. gözaltına alındı.

POLİSLERE TAŞLARLA SALDIRDILAR

Mahallelerinde yaşayan 4 şüphelinin gözaltına alınmasına tepki gösteren bir grup ise polis otolarını taş yağmuruna tuttu. Ekip otolarının camları kırılırken, takviye polis ekipleri kalabalığı dağıttı. Taş atan grup içindeki A.B. de gözaltına alındı.

SAHTE İSİM OYUNU

Gözaltına alınan beş şüpheliden, yakalandığında kendisini başka bir isimle tanıtanın V.P. olduğu tespit edildi. V.P.'nin hırsızlık suçundan hakkında yakalama kararı olduğu için sahte isim kullandığı ortaya çıktı. Şüphelilerin kullandığı kiralık olduğu otomobile ise incelenmek üzere el konuldu. Polis, soruşturmanın sürdüğünü, şüphelilerin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceklerini bildirdi. - Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

sannemm72karainci72@windowslive.com:

polis suçluyuda sucsusuda ayırmadan dovuyo bunu goren cocuklar arabayı taslayınca yine suclu magdur insanlar oluyor nerde insan hakları sesimizi duyun biz bu şekilde nasıl avrupa birliğine girecegiz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title