Haberler

Hırsızlık Operasyonu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Olay yeri genel ve detay görüntüler Polis ekiplerinin araçta incelemeleri Şarköy ilçesinden tarım aletleri ve jeneratör çaldıkları öne sürülen 3 şüpheli, yaşanan kovalamacanın ardından polis ekiplerince yakalandı Şarköy ilçesinden tarım aletleri ve jeneratör çaldıkları iddia edilen 3 kişi, Süleymanpaşa'da yaşanan kovalamacanın ardından polis ekiplerince yakalandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Olay yeri genel ve detay görüntüler

Polis ekiplerinin araçta incelemeleri

Şarköy ilçesinden tarım aletleri ve jeneratör çaldıkları öne sürülen 3 şüpheli, yaşanan kovalamacanın ardından polis ekiplerince yakalandı

Şarköy ilçesinden tarım aletleri ve jeneratör çaldıkları iddia edilen 3 kişi, Süleymanpaşa'da yaşanan kovalamacanın ardından polis ekiplerince yakalandı.

Alınan bilgiye göre, polis ekipleri aldıkları istihbarat doğrultusunda, Şarköy'den çiftçilere ait motorlu tarım aletleri ve jeneratör çaldıkları ileri sürülen 4 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

Kentin giriş ve çıkışlarını tutan ekipler, Süleymanpaşa'ya giriş yapan şüphelilerin kullandığı 34 LR 1820 ve 34 HS 3860 plakalı iki ticari aracı takibe aldı.

Yaşanan kovalamacanın ardından, polis ekiplerinin 34 LR 1820 plakalı aracı Gündoğdu Mahallesi'nde sıkıştırması üzerine araçtan inerek kaçmaya çalışan şüphelilerden biri polis ekiplerince sokak aralarında yakalandı.

Diğer aracı da uygulama noktasında durduran polis ekipleri, araçtaki 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

Kaçan şüphelinin yakalanmasına çalışılıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Süleymanpaşa Şarköy 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title