Haberler

Hırsızlık İddiası Üzerine Belediye Otobüsünde Yolcular Arandı

Adana’da, şehir içi yolcu taşımacılığı yapan belediye otobüsünde bir yolcunun cüzdanının çalındığını söylemesi üzerine, otobüsün kadın şoförü kapıları kapatarak polisin gelmesini bekledi

Şehir içi yolcu taşımacılığı yapan belediye otobüsünde, bir yolcunun cüzdanının çalındığı iddiası üzerine otobüsün kadın şoförü kapıları kapatarak polisin gelmesini bekledi.

Alınan bilgiye göre, Balcalı Hastanesi ile Bahçeşehir Mahallesi arasında çalışan Büyükşehir Belediyesi'ne ait yolcu otobüsü hareket halindeyken Ahmet O. (32) isimli yolcu, cüzdanının çalındığını söyledi. Bunun üzerine merkez Sarıçam ilçesi Mithat Özsan Bulvarı'nda otobüsü durdurarak durumu polise bildiren şoför Emine Çığal, polisler gelinceye kadar da kapıları açmadı.

Polisler geldikten sonra içinde çoğu üniversite öğrencisinin olduğu yolcular tek tek otobüsten indirilerek arandı. Kadın polis memuru olmadığı için kadın yolcuların üzerini ise Emine Çığal ile mesai arkadaşı Şule Topal aradı.

Uzun süren aramalara rağmen çalındığı iddia edilen cüzdan bulunamadı. Yolcunun cüzdanında sürücü belgesi ve nüfus cüzdanının bulunduğu öğrenildi.

Yolcular, aramanın ardından tekrar otobüse binerek yollarına devam etti. - Adana

Kaynak: AA / Güncel

Bahçeşehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title