Haberler

Hırsızlık İçin Girdikleri Evin Kızına İşkence Yaptılar

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta girdikleri evde 16 yaşındaki C.K.'nın kendilerini fark etmesiyle önce kızı döven hırsızlar, daha sonra her iki ayağına yorgan iğnesi sapladılar.

Kahramanmaraş'ta bir evde hırsızlık yapmak için harekete geçen kişi veya kişiler, o sırada evde bulunan 16 yaşındaki C.K'nın kendilerini fark etmesiyle önce kızı döverek etkisiz hale getirdiler, daha sonra genç kızın ayağa kalkmaması için her iki ayağına yorgan iğnesi sapladılar.

AİLENİN HAYATI KABUSA DÖNDÜ

Olay, 13 Haziran 2015 tarihinde Kahramanmaraş'a 18 kilometre uzaklıkta bulunan Elmalı Mahallesi'nde meydana geldi. 13 yıldır Almanya'da yaşayan ve Türkiye'ye dönüş yapan Nurullah Karabörk, mahallesinde bir ev inşa ederek eşi ve 4 çocuğuyla yaşamaya başladı. Mahalleye yerleşmeleriyle birlikte mutlu bir hayat süren Karabörk ailesinin 3 hafta önce yaşadığı olayla altüst oldu.

"AĞZI BURNU KAN İÇİNDEYDİ"

Eşi Nuray Karabörk ile dışarıda oldukları esnada olay günü akşam saatlerinde evlerinin içine hırsızlık için giren kişi veya kişiler tarafından kızları C.K.'nın darp ve işkence gördüğünü iddia eden baba Nurullah Karabörk, şu ifadelere yer veri: "Olay günü ben il merkezinden geldim. Kızım çay demlemiş semaverde. Merdivenin başında küçük balkon var girişinde beni çağırdı. Bende kızım aşağıda su tutmaya gideceğim dedim. Suyu tutup gelmem 15-20 dakika sürdü. Birazda evin önünde vakit geçirdim. O sırada şebeke suyunda çalışan arkadaşlar geldi. Eşime çalışan işçiler için çay getirmesini istedim. Eşim eve girdiğinde her zaman açık olan evin ana kapısı kapalıydı. Eşim zili çalıyor ama kimse cevap vermiyor. Sonra beni çağırdı. Eşim ayakları bağlanmış olarak bulunan kızımın ayaklarını fark ediyor. Ben yukarı fırladım hemen. Diğer balkondan atladım merdivenle. Oturma odasının içeri geçtim. Vardığımda kızım yarı baygındı. Ağzı burnu kan içindeydi. Çok kötü bir şekilde dövülmüştü.

"AYAKLARINA İĞNE SAPLADIKLARINI GÖRDÜM"

Annesiyle birlikte kızımın elini yüzünü yıkadım. Kızım, 'baba gözüme bir şey sürdüler gözlerim yanıyor.' dedi. Kızımı kaldırmak istediğimizde ayaklarının uyuşuk olduğunu söyledi. Kızımın ayaklarını kontrol ettiğimde ayaklarında iğne saplandığını gördüm. Kızımın ayağına yorgan iğnesi saplayarak kırmışlar. İğnenin biri ayağının altında diğeri aşık kemiğinde. Kızımın üzerine de bir not bırakmışlar tehdit içerikli. Üzerinde bu köyden gideceksiniz diye. Mahalle muhtarımızı çağırdım ve ardından kızımı hastaneye gördüm. Ardından durumu jandarmaya bildirdim. Jandarma hastaneye geldi. Olayın üzerinden 3 hafta geçti. Kızımın sağlık durumu kötü. Şu an hafıza kaybı yaşıyor. Beni, annesini ve kardeşinizi ancak tanıyor. Başka kimseyi veya yediği yemeği bilmiyor. Bu olayı kim ya da kimler yaptıysa biran önce bulunup cezalandırılmasını istiyorum. Evin kasasında bulunan 100 bin liralık ziynet eşyasını çalan bu insanlar kızımdan ne istedi. Suçluların yakalanmasını istiyoruz."

Kızının ve ailesinin güvenliği için evin dört bir köşesine güvenlik kamarası yerleştiren baba Nurullah Karabörk, korku içinde yaşadıklarını söyledi.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Karabörk Almanya Elmalı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (85)

Zaza KürdümobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Şeriat gelsin artık

72
22
yanıtYanıtla
mervemobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Şu erkekler varya midemi bulandırıyorlar

67
25
yanıtYanıtla
KüpkökMobil-IOS:

Şimdi bu hırsızları vursan suçlu olursun

87
0
yanıtYanıtla
MİLLİYETÇİ:

ÖLDÜRE BİLİRLERDİ YAKALAYIP ASACAKSIN.

76
1
yanıtYanıtla
MirzamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Yeter artık insanlar ne. Hale geldi.yazık değil mi bu gencecik insana

66
3
yanıtYanıtla
OY HIRSIZLAR:

OY HIRSIZLARI AKP

14
55
yanıtYanıtla
AMED21:

İyi başka birşey yapmamışlar :) ucuz kurtulmuş

15
52
yanıtYanıtla
MAMULO:

ŞEREFSİZLER

65
1
yanıtYanıtla
X:

VİDEODA KIZI SANSÜRLEMİŞLER DE FOTOĞRAFLARDA NEDEN SANSÜR YOK

56
4
yanıtYanıtla
ss:

hırsızların ellerinin ve ayaklarının kesilmesi lazım gerçek adelet budur.

59
1
yanıtYanıtla
Tüm 85 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title