Haberler

Hırsızlık, Güvenlik Kamerasında

Mersin ve çevresindeki 4 ilde hırsızlık yaptıkları belirlenen 4 kişi, güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkan polis tarafından gözaltına alındı.

Mersin ve çevresindeki 4 ilde hırsızlık yaptıkları belirlenen 4 kişi, güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkan polis tarafından gözaltına alındı.

Kent merkezinde çok sayıda evde kilit göbeği kırılarak yapılan hırsızlık şikayetlerinin artması üzerine Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Yapılan incelemede kimlikleri belirlenen O.K., M.Y., M.Ç. ve Y.T., Hatay'ın Dörtyol İlçesi'nde, İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle yapılan ortak operasyonla ele geçirdi. Kente getirilen zanlıların, Mersin, Hatay, İskenderun, Adana ve Kahramanmaraş'ta çok sayıda hırsızlık olayına karıştıkları belirlendi. Şüphelilerle birlikte 1 adet dizüstü bilgisayar, cep telefonları, ziynet eşyaları ve emekli polis memuruna ait olduğu belirlenen 1 tabanca ele geçirildi. 4 zanlı, Mersin Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan şüphelilerden 2'sine ait hırsızlık sırasında kaydedilmiş güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Kayıtlara göre, hırsızlık amacıyla bir siteye gelen 2 zanlı, zorlanmadan binaya giriyor. Zanlılardan biri kameralardan korunmak için eliyle yüzünü gizlerken, diğeri ise kameranın yönünü aşağıya çeviriyor. Hırsızlık yaptıktan sonra ise zanlılar koşar adımlar siteden uzaklaşıyor. - Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hırsızlık Büro Amirliği İskenderun Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title