Haberler

Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında

Uşak'ta bir marketin kasasında yaşanan hırsızlık anı ile başka bir markette "tırnakçılık" yöntemiyle gerçekleştirilen dolandırıcılık olayı güvenlik kameraları tarafından kaydedildiAlınan bilgiye göre, Fevzi Çakmak mahallesindeki bir markete gelen Suriye uyruklu N.K. (21) market sahibinin dışarıda olduğu sırada paraların bulunduğu çekmeceyi açarak 35 lira parayı aldıktan sonra hızla marketten uzaklaştı.

Uşak'ta bir marketin kasasında yaşanan hırsızlık anı ile başka bir markette "tırnakçılık" yöntemiyle gerçekleştirilen dolandırıcılık olayı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi

Alınan bilgiye göre, Fevzi Çakmak mahallesindeki bir markete gelen Suriye uyruklu N.K. (21) market sahibinin dışarıda olduğu sırada paraların bulunduğu çekmeceyi açarak 35 lira parayı aldıktan sonra hızla marketten uzaklaştı.

Hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından kaydedilirken, olayı fark ederek polisi arayan iş yeri sahibinin şikayeti üzerine markete gelen Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri kısa sürede kimliğini tespit ettikleri N.K.'yi göz altına aldı.

İfadesi alınan N.K. sevk edildiği mahkemece tarafından tutuklandı.

Atatürk mahallesinde başka bir markette ise İran uyruklu olduğu tespit edilen A.S'nin (59) alışveriş sonrası ödeme yapmak için gittiği kasada kasiyerin elindeki paralardan bir kısmını "tırnakçılık" suretiyle dolandırma anı yine marketin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik kameralarındaki görüntülerden kimliğini tespit ettikleri A.S.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: AA / Güncel

Suriye Uşak 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title