Haberler

Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde, iki hırsızın telefoncu dükkanından yaklaşık 20 bin liralık malzeme çalması güvenlik kamerasına yansıdı.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde, iki hırsızın telefoncu dükkanından yaklaşık 20 bin liralık malzeme çalması güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Urfa Caddesi'ndeki bir telefoncuya giren iki hırsız, 5 bilgisayar, 15 saat, 8 tablet, bin liraya yakın bozuk para ve telefon hatlarına para yükleme kartı ile birlikte 20 bin liralık malzemeyi alıp kayıplara karıştı.

İş yeri sahibi Ahmet Vural, sabah dükkanı açtığında iş yerinin soyulduğunu anlayınca hemen polise haber verdi. Polis olay yerinde çalışma yaptıktan sonra kamera görüntülerini izledi.

Vural, "İki asma kilidi kırıp açmışlar ve olayın nasıl olduğunu örtbas etmek için kilitleri de beraberinde götürmüşler. Kızıltepe'nin ana merkezi olan Urfa Caddesi'nin 24 saat yaya trafiğe açık ve sürekli gidiş gelişi olan bir caddede mobesenin olduğu noktada iş yerimizin kameraları olduğu halde kamera görüntülerimizi terse çevirerek rahat bir şekilde içeri girmişler. Hırsızların iki kişi olduğunu tespit ettik kameranın görüntülerinde var. Endişe edici noktanın enteresan tarafı böyle bir noktada rahatlıkla hırsızlığın yapılabilmesi şehir için çok endişeli bir durum. Yetkililerin bu tür olaylar üzerinde hassasiyetle durmaları çok önemlidir. Önemle rica ediyoruz. 5 bilgisayar, 15 saat, 8 tablet, bin liraya yakın bozuk paramız 50 tane kontörümüz yani ortalama 20 bin liraya yakın zararımız oldu" dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Vural Şanlıurfa Kızıltepe Mardin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title