Haberler

Hırsızların Bir Saat Uğraşarak Açtıkları Çelik Kasadan 2,5 Lira Çıktı

Güncelleme:

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde Tarım Kredi Kooperatifi şubesine giren hırsızlar, umduğunu bulamadı. Hırsızların oksijen kaynağı ile keserek açtığı kasadan sadece 2,5 lira çıktı.

KASAYI AÇINCA HÜSRANA UĞRADILAR

Önceki gece geç saatlerde plakası henüz belirlenemeyen bir araçla Misinli Mahallesi'ne gelen hırsızlar, Tarım Kredi Kooperatif Misinli Şubesinin camını kırarak içeri girdi. Kooperatif binası içerisindeki çelik kasayı oksijen kaynağı ile yaklaşık 1 saatlik uğraşarak açan hırsızların zengin olma hayali, kasa içerisinden 2,5 TL çıkması sonucu hüsranla son buldu.

GÜVENLİK KAMERALARINI KIRDILAR

Ertesi gün şubeye gelen çalışanlar olayı fark ederek Ergene İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine haber verdi. Jandarma ekipleri olay yerinde oksijen kaynağı ile kesildiği değerlendirilen kasada inceleme yaptı. Şube personelinin ifadesi doğrultusunda kasada sadece 2 lira 50 kuruş olduğu ortaya çıktı. Hırsızların, çevredeki güvenlik kameralarından içeride 1 saat kaldıkları tespit edildi.


KASANIN İÇİNDE RESMİ EVRAKLAR BULUNUYORDU

Hırsızların büyük umutlarla uzun uğraşlar sonucu açtıkları çelik kasanın içerisinde kooperatife ait resmi evrakların olduğu ve herhangi bir eksikliğin olmadığı öğrenilirken Tarım Kredi Kooperatif binası içerisindeki kameraların da hırsızlar tarafından söküldüğü ve kayıt cihazının da çalındığı ortaya çıktı. Jandarma ekipleri hırsızları yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tekirdağ Misinli 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title