Haberler

Hırsızları Kardaki Ayak İzleri Yakalattı

Eskişehir’in Han ilçesinde, küçükbaş hayvan hırsızlarını karda bıraktıkları ayak izleri yakalattı.

Eskişehir'in Han ilçesinde, küçükbaş hayvan hırsızlarını karda bıraktıkları ayak izleri yakalattı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Kayı Mahallesi'nde yaşayan Y.A., ağılından 27 küçükbaş hayvanının çalındığını jandarma ekiplerine bildirdi. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, kardaki ayak izlerini takip ederek hayvanların iki kişi tarafından ağıldan çıkartılarak yaklaşık 600 metre ötede bulunan bir kamyona yüklediklerini belirledi. Jandarma ekipleri, şahısların çaldıkları hayvanları Eskişehir kent merkezine getirerek burada sattığını da tespit etti. Bunun üzerine soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri, hırsızlık olayını gerçekleştirenlerin V.Y. ve M.Ç. isimli şahıslar olduğunu belirleyerek, şüphelileri kıskıvrak yakaladı.

Şüpheliler V.Y. ve M.Ç.'nin Çifteler Adliyesi'nde çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

Öte yandan çalınan merinos koyunu türündeki küçükbaş havyaların da bulunarak sahibine teslim edildiği öğrenildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Eskişehir 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title