Haberler

Hırsızları Giydikleri Şort Ele Verdi

Fethiye’nin Foça mahallesinde iki eve girip laptop ve bilgisayar çalıp elektrikli bisikletle kaçan 2 hırsızı güvenlik kamerasına yansıyan görüntüdeki şort ele verdi.

Fethiye'nin Foça mahallesinde iki eve girip laptop ve bilgisayar çalıp elektrikli bisikletle kaçan 2 hırsızı güvenlik kamerasına yansıyan görüntüdeki şort ele verdi.

Enilen bilgiye göre; Felhat B. (37) ile Mehmet S. (33), Fethiye'nin Foça mahallesinde iki eve girerek bilgisayar ve laptop çalıp elektrikli bisikletle kaçtılar. Fethiye Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri hırsızlığın meydana geldiği evin çevresindeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Felhat B'nin güvenlik kamerasındaki şortundan yola çıkan Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri Felhat B'yi şortundan tanıyıp ifadesine başvurunca arkadaşı Mehmet S. ile birlikte yakaladı. Felhat B.'nin kardeşine ait sahte kimlik kullandığı da ortaya çıktı. Felhat B.'nin İzmir, Gaziantep ve Diyarbakır'da hırsızlık ve uyuşturucu kuryeliğinden sabıkasının bulunduğu Mehmet S.'nin de hırsızlıktan 13 ayrı sabıkasının olduğunu tespit etti. Yakalanan iki şüpheli hırsızlık suç dosyasıyla sevk edildiği Fethiye Nöbetçi mahkemesi tarafından tutuklanarak Eşen Cezaevine gönderildiler. İki şüphelinin çaldıkları laptop ve bilgisayarla kaçışı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fethiye Foça Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title