Haberler

Hırsızlar Tarafından Darp Edilen Anne Öldü

Eskişehir’in İnönü ilçesinde önceki gün meydana gelen olayda hırsızlar tarafından darp edilen anne hayatını kaybederken, kızı hala yaşam mücadelesi veriyor.

Eskişehir'in İnönü ilçesinde önceki gün meydana gelen olayda hırsızlar tarafından darp edilen anne hayatını kaybederken, kızı hala yaşam mücadelesi veriyor.

Olay, İnönü ilçesine bağlı Yenice Mahallesi'nde yaşanmıştı. İddialara göre, hayvan besiciliğiyle geçimlerini sağlayan anne Ülfet Ş. (86) ve emekli öğretmen olan kızı Nilüfer Ş.'nin (64) evlerinin arka camının kırık olduğunu gören vatandaşlar durumu polise bildirmiş, ihbar sonrası olay yerine gelen polis ekipleri anne ve kızın yerde hareketsiz yattığını görmüştü. Daha sonra anne ve kızı 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılmış, olay sonrasında polis ekipleri şüpheliler A.Ş. ile İ.T.'yi kardaki ayak izlerinden bulmayı başarmış, gözaltına alınan şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.

Anne hayatını kaybetti kızın yaşam mücadelesi sürüyor

Durumları ağır olan anne ve kızın tedavileri Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde sürüyordu. Anne Ülfet Ş., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kızı Nilüfer Ş.'nin ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Çaldıkları 60 lira ile içki alıp traş olmuşlar

Olay sırasında şüpheliler, anne ve kızı darp ettikten sonra evde buldukları 60 lirayı alarak kaçmışlar. Şüphelilerin çalmış oldukları 60 liradan içki aldıkları, kalanıyla da traş oldukları ortaya çıktı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Yenice Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title