Haberler

Batman'da Hırsızlar Güvenlik Sistemleri Satan İş Yerini Soydular

Güncelleme:

Edinilen bilgilere göre olay, dün gece saat 02.00'de Gültepe Mahallesi Eflatun Caddesi üzerindeki bilgisayar ve güvenlik sistemleri satan bir işyerinde meydana geldi. İşyerine ait güvenlik kamerasına da yansıyan olayda 2 kişi, dükkanın kapı kilidini kırıp içeri girmek istedi. Kilidi kıramayan zanlılar, bu kez ellerindeki demirle işyerinin kapı camını kırdı.

Camları kırdıktan sonra çevreyi kontrol ederek içeri giren şahıslar, içeride bulunan güvenlik kameralarına aldırmadan yaklaşık 10 dakika içinde 2 dizüstü bilgisayar, 1 dokunmatik bilgisayar, bin lira, 16 adet harici disk, 1 adet cep telefonu ve çekmecede bulunan bin lira parayı alıp kaçtı. Hırsızlardan biri çaldıkları bazı bilgisayarlarla birlikte polis tarafından yakalandı. Polis, kaçan diğer şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

İşyerinin alarmının çalması üzerine dükkana gelen ve polise haber veren Ali Koç ve Ali Akbel isimli iki ortak, "Biz hırsızlara karşı işyerlerine güvenlik sistemleri kuruyoruz. Gece geç vakitlerde iki şahıs kapı camını kırmak suretiyle işyerimize girdi.

İçeride 5 güvenlik kamerası kayıtta olduğu halde güvenlik sistemimize aldırış etmeyen zanlılar işyerimizi soydular. Soyduktan kısa süre sonra hırsızlardan biri polis tarafından çaldıkları bazı bilgisayarlarla birlikte yakalandı. Diğer şüpheli ise polis tarafından aranıyor" dediler. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gültepe Batman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title