Haberler

İnegöl'de Hırsızlar, Belediye Binasını Soydu

Güncelleme:

Bursa'nın İnegöl Belediyesi hizmet binasına giren kimliği belirsiz 3 kişi bina içerisinde bulunan çelik kasayı alarak kayıplara karıştı.

İnegöl'de bu sabah saat 05.00 sıralarında belediye hizmet binasına, arka camdan giren kimliği belirsiz üç kişi önce açık bulunan yazar kasanın içinde bulunan bozuk paraları aldıktan sonra diğer çekmeceleri kurcalamaya başladı. Güvenlik kamerasının kaydettiği görüntülerde, etrafı dağıtan hırsızlar 400 kiloluk çelik kasayı yerinden çıkararak girdikleri camdan dışarıya çıkartıp gözden kayboldu. Çalınan çelik kasanın içerisinde yaklaşık bin 200 lira nakit para ve belediye ait evrak olduğu öğrenildi.

POLİS, HIRSIZLARI ARIYOR

Sabah hizmet binasına giren görevliler etrafın dağınık ve çelik kasanın yerinde olmadığını görünce durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik kamerasına takılan ve yüzleri belli olmayan hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İnegöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title