Haberler

Hırsızlar, 70 Yaşındaki Kadının Parasını Çaldı; Yaşlı Kadın Gözyaşlarına Boğuldu

Güncelleme:

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde tek odalı bir evde tek başına yaşayan 70 yaşındaki Bedevi Çelik 200 lirasını çalan hırsızlara isyan etti: Yaşlı bir kadınım beni rahat bıraksınlar.

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde tek odalı bir evde tek başına yaşayan 70 yaşındaki Bedevi Çelik'ın 200 lirasını eve giren hırsızlar çaldı.

Doğubayazıt ilçesinin Uluyol Mahallesi'nde oturan Bedevi Çelik, anne ve babası yıllar önce ölüp, kardeşleri de evlenince yalnız kaldı. Babadan kalan kerpiç evde yıllardır tek başına yaşam savaşı veren Çelik, evinin oturulmayacak durumda olması nedeniyle Kaymakamlık tarafından verilen ve evinin bahçesine kurulan çadırda 3 yıl yaşadı. Geçirdiği hastalıklardan sonra elini kullanamayan Çelik'e yardımsever bir vatandaş tarafından küçük bir oda yapıldı.


HIRSIZ YAŞLI KADININ 200 LİRASINI ÇALDI

Kaymakamlığın, komşuların ve yardımseverlerin desteğiyle yaşamını sürdürmeye çalışan kadının evine giren bir fincanın içinde biriktirdiği 200 lirasını çaldılar.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Evine girince şoke olan Bedevi Çelik, gözyaşlarını tutamadı. Olayın duyulması üzerine hayırsever bir kişi, eve demir kapı ile PVC pencere taktırdı.


"YAŞLI BİR KADINIM, BENİ RAHAT BIRAKSINLAR"

Aylardır bu parayı toplamak için çok zorlandığını belirten Bedevi Çelik, "Ben bu evden başka yere gitmem. Bu ev anamdan babamdan kalma bir ev olduğu için ölünceye kadar buradan ayrılmak istemiyorum. Çünkü her yerde onların anıları var. Anneme babama bakmak için evlenmedim. Bu hırsızlar benim gibi kimsesiz ve yaşlı bir kadından ne istiyorlar? Bu ilk değil ki defalarca evime girdiler. Bu sefer de kapıyı pencereyi kırıp içeriye girmişler ve her yeri alt üst ettikten sonra aylardır insanların bana verdikleri paramı koyduğum küçük bir fincanın içindeki bütün parayı alıp gitmişler. Ne olur beni rahat bıraksınlar" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ağrı 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title