Haberler

Hırsızın Çaldığı İşitme Cihazı, Cumhurbaşkanı Talimatıyla Büşra'ya Alındı

Gaziantep'te, sokakta oyun oynarken kulağındaki işitme cihazı çalınan 2 yaşındaki Büşra'ya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla yeni işitme cihazı alındı.

Gaziantep'te, sokakta oyun oynarken kulağındaki işitme cihazı çalınan 2 yaşındaki Büşra'ya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla yeni işitme cihazı alındı. Cumhurbaşkanı'nın talimatının ardından alınan yeni işitme cihazı Gaziantep Valisi Erdal Ata tarafından Büşra'ya hediye edildi.

Geçen salı günü Barak Mahallesi'ndeki evlerinin bulunduğu sokakta oyun oynayan Büşra Bozkurt'un kulağındaki işitme cihazı kimliği belirsiz bir çocuk tarafından çalındı. İşitme problemi yaşayan küçük Büşra'nın yaşadığı olayın gazetelere yansıması üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Gaziantep Valiliği tarafından yeni bir işitme cihazı alındı. Öğle saatlerinde Gaziantep Valiliği'ne çay ocağında çalışan babası İbrahim ve annesi Hülya ile birlikte gelen Büşra'ya yeni işitme cihazı Vali Erdal Ata tarafından hediye edildi.

Gaziantep Valisi Erdal Ata, kucağında sevdiği Büşra'ya yeni işitme cihazını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla aldıklarını belirterek şöyle konuştu Salı günü Büşra kızımız sokakta oynarken işitme cihazı 9-10 yaşında bir çocuk tarafından alınmış ve kaçırılmış. Bu basına yansımıştı. Ertesi gün basındaki haberlerden okuduk. Daha sonra aynı haberi zannediyorum sayın Cumhurbaşkanımız da okumuş ve bizi özel kalem marifetiyle aradılar. Büşra kızımızın işitme cihazının alınıp teslim edilmesiyle ilgili sayın Cumhurbaşkanının bir talimatı oldu. Biz de cihazı aldık. Bugün kendisine sayın Cumhurbaşkanımızın hediyesi olarak takdim edeceğiz. Ben basında da izledikten sonra zaten arkadaşlara talimat vermiştim ama Cumhurbaşkanımızdan bu talimat gelince işi biraz hızlandırmış olduk. Ben Büşra kızımıza 'geçmiş olsun' diyorum. Cihazı güle güle kullansın. Sayın Cumhurbaşkanımıza da bu konuda gösterdiği hassasiyetten dolayı sizler adına ben teşekkür ediyorum.

Kızının işitme cihazına kavuşmasının mutluluğunu yaşayan baba İbrahim Bozkurt, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Vali Ata'ya teşekkür ederek, Duyarlılığından dolayı herkese teşekkür ediyorum. Kızımın yaşadığı olayı duyarak bize yardım etmek isteyenleri de bizden daha kötü durumdaki insanlara yardım etmeye davet ediyorum dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep Valiliği İbrahim Bozkurt Erdal Ata Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title