Haberler

İstanbul'da Hırsızı Kovalayan Polis, Dereye Düştü

Güncelleme:

İstanbul Bağcılar'da hakkında arama kararı bulunan şüpheliyi elinden kaçıran polis, kovalamaca sırasında dereye düşerek ağır yaralandı.

İstanbul Bağcılar'da meydana gelen olay, Dereyolu Caddesi üzerinde bulunan Bağcılar Kaymakamlığı önünde saat 12.00 sıralarında yaşandı. İddiaya göre rutin uygulama yapan Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, durumu şüpheli bir şahsı durdurdu. Soner Z. isimli şahıs, GBT kaydının bulunması üzerine gözaltına alındı. Polis aracına götürülmek istenen şahıs, emniyete gitmemek için bir fırsatını bulup yaya olarak kaçmaya başladı.

POLİS, ŞÜPHELİYİ YAKALADIĞI ANDA DEREYE DÜŞTÜ

Polis şüphelinin peşine düşerken, Dereyolu Caddesi üzerinde bir süre devam eden kovalamaca Tavukçu Deresi kenarında son buldu. Teslim olmaya niyetli olmayan Soner Z. ile polis ekipleri arasında kısa süreli arbede çıktı. Bu sırada dengesini kaybeden bir polis memuru, yaklaşık 3 metre yükseklikteki dereden su kanalına düştü. Durumu fark eden vatandaşlar ve ekipler, hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Ekipler olay yerine ulaştı ve hemen kurtarma operasyonu başladı. Ekipler önce merdivenle yaralı polisin yanına indi. İlk müdahale dereye inen sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Ardından itfaiye ekipleri devreye girdi. Yaralı polis sedyeye alınıp halatla yukarı çekildi. Kurtarma operasyonu yaklaşık yarım saat sürdü. Vücudunda ezikler oluştuğu tespit edilen yaralı, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bağcılar İlçe Emniyet Müdürü de olay yerindeki kurtarma çalışmalarını yerinde izledi.

HABERCİLERE SUÇLAMA

Bu arada, görüntü alınmaması için dere çevresi ve ambulansın önünde adeta etten duvar ören bazı polis memurları, gazetecilere tepki gösterdi. Bu sırada ambulansın önünde engelleme yapan bir polis, "Zaten çeke çeke bu hale getirdiniz" demesi ise dikkat çekti.

Öte yandan şüpheli Soner Z.'nin çeşitli tarihlerde karıştığı hırsızlık suçlarından çok sayıda sabıka kaydının bulunduğu ve uzun süredir arandığı ortaya çıktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

bağcılar istanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title